Zagreb
+C

BOGATA PONUDA POSLOVA: Požurite, ove velike tvrtke zapošljavaju

FOTO: Pixabay

Ne propustite priliku!

  • AgroFructus Grupa jedna je od vodećih regionalnih kompanija u poslovanju sa svježim i prerađenim voćem i povrćem, oglašava natječaj za radno mjesto Rukovoditelja nabave i prodaje repromaterijala.

Radno mjesto je Donji Miholjac ili Zagreb, ovisno o dogovoru s kandidatom. Osoba je zadužena za upravljanje cjelokupnom nabavom i prodajom repromaterijala i radom poljoljekarni AgroFructus Grupe u Hrvatskoj. Ako želite raditi u zahtjevnom ali izazovnom i dinamičnom okruženju, prijavite se ovdje.

  • M SAN Grupa traži voditelja logistike.

Temeljna zaduženja i odgovornosti Voditelja Logistike očekivano su vezana za upravljanje i nadzor nad svim procesima i resursima u fizičkom protoku robe. Osoba je zadužena i za koordinaciju razvoja novih metodologija i alata u logističkom poslovanju, te osiguravanje resursa za implementaciju istih u svakodnevne aktivnosti. Ako ste proaktivni i posvećeni poslu, prijavite se ovdje.

  • Tvrtka PEPCO traži Project Managera s poslom u Zagrebu.

Osoba će biti zadužena za organizaciju i kontrolu različitih timova unutar kompanije kao i zaduženja oko tehničke segmenta infrastrukture PEPCO trgovina u Hrvatskoj. Za posao kandidat mora poznavati procedure građenja, 3 godine iskustva kao i znanje računalnih programa kao što su Excel, AutoCad. Ukoliko ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

  • Računovodstvo Soldo traži višeg referenta za računovodstvo.

Uvjeti su završeni fakultet iz ekonomskih znanosti, minimalno 5 godina radnog iskustva na računovodstvenim poslovima i visoka razina informatičke pismenosti. Brza prijava.

  • Selekcija MM ekskluzivni je uvoznik i distributer premium prehrambenih proizvoda (svježe i smrznute hrane vrhunske kvalitete) za HoReCa sektor na domaćem i inozemnom tržištu.

U potrazi su referentom nabave. Osoba će biti zadužena za procesuiranje narudžbi, kontrolu faktura i robe. Potrebno je 3 godine radnog i iskustva i izvrsno znanje talijanskog jezika u govoru i pismu. Brza prijava.

www.huffingtonpost.com
www.huffingtonpost.com
  • ClusterTech Internationa traži Voditelja prodaje i razvoja.

Osoba će se baviti kombinacijom menadžmenta i inženjerstva u području prodaje i razvoja elektromehaničkih sklopova. Osoba će biti zadužena za projektni menadžment, pripremu projektnih prijedloga i vođenje projekata. Plaća na ovom radnom mjestu je između 8 i 15 tisuća kuna. Brza prijava.

  • Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži Prodavač / Prodavačica luksuznih brendova – 3 izvršitelja.

Mjesto rad je grad Zagreb a klijent je renomirana tvrtka iz maloprodaje luksuzne robe te brandova nakita i satova. Osoba će biti zadužena za prodaju skupih brendova nakita / satova, komunikaciju s kupcima, dogovori oko servisa itd. Poslodavac nudi mjesečnu plaću od cca. 7100 kuna, plaćene edukacije i probni rok na 6 mjeseci a nakon toga ugovor na neodređeno. Opširnije o oglasu i načinu prijave pročitajte ovdje.

  • Američko veleposlanstvo u Zagrebu traži Asistenta u odjelu ljudskih resursa.

Kandidat mora imati fakultetsko obrazovanje i minimalno 3 godine radnog iskustva. Poznavanje engleskog jezika kategorije IV je obavezno i testirati će se. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

  • DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za svoga klijenta uspješnu domaću kompaniju traži motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji Front Desk Managera.

Osoba će biti zadužena za javljanje na telefonom zaprimanje stranaka, obavljanje uredske administracije i ostale poslove prema nalogu nadređenog. Brza prijava.

  • Denves Consulting d.o.o je mlada kompanija u poslovnom savjetovanju koja pruža svojim klijentima financijske, računovodstvene i marketinške savjete.

Traže pripravnika u financijama i računovodstvu. Kompanija će pružiti mogućnost rada u poticajnom okruženju a poslovi će uključivati između ostalog: Upoznavanje i praćenje propisa iz područja računovodstva, poreza i financija te izrade analiza kompanija. Brza prijava.

Komentari

Provjerite

FOTO: Depositphotos / Zagreb.info

U potrazi ste za poslom? Velike tvrtke u Zagrebu zapošljavaju

Tražite posao? Provjerite poslove koji se nude u Zagrebu i njihove uvjete, iskoristite priliku i ...