Uoči završnog turnira UEFA U-17: Suradnja Zagreba i HNS-a

FOTO: Zagreb.hr

Sporazum o poslovnoj suradnji.

Gradonačelnik Milan Bandić i Damir Vrbanović, izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza potpisali su u četvrtak sporazum o poslovnoj suradnji po kojem će se sportski objekti u vlasništvu Grada Zagreba koristiti za treninge i utakmice Završnog turnira UEFA U-17 Europskog prvenstva 2017.

“Grad Zagreb će sve svoje sportske ustanove i terene za potrebe Turnira dati na raspolaganje i vjerujem da će to biti jedna od uspješnijih organizacija Europskog prvenstva U-17″, rekao je zagrebački gradonačelnik te je dodao kako je sretan što je Zagreb dobio domaćinstvo ovako velikoga sportskog događaja.

Zahvaljujući gradonačelniku na sjajnoj suradnji, Damir Vrbanović je naglasio kako se radi o najvećem ovogodišnjem sportskom događaju u Zagrebu – Europskome prvenstvu koji Hrvatski nogometni savez ranije nije imao prilike organizirati.

“Siguran sam da ćemo preko ovog Turnira u svijet poslati poruku da su Grad Zagreb i HNS odlični domaćini“, dodao je Damir Vrbanović.

“Turnir se održava od 3. do 19. svibnja 2017. u Zagrebu, Rijeci, Varaždinu i Velikoj Gorici, a okupit će 19 reprezentacija i prenosit će se u 100 zemalja svijeta“, izjavio je Romeo Jozak, direktor Turnira.


Komentari