Susret starih košarkaških rivala na Višnjiku

FOTO: Facebook/ Cibona

Pred Vukovima je opasan protivnik.

Nakon domaćeg prvenstva i prošlotjedne pobjede protiv Kvarnera Cibosi su imali nekoliko dana za oporavak i pripremu za nove izazove koji dolaze. Skupili su tako Vukovi čak nekoliko dana bez utakmica pa će danas put Zadra gdje sutra, 1.ožujka u 18:00 sati gostuju kod svog starog rivala.

Iako momčad muče ozljede Nika Slavice i Luke Žorića, trener Damir Mulaomerović vjeruje kako će Cibosi odigrati jednu kvalitetnu utakmicu.

“Zadar je uvijek neugodan protivnik. Momčad se dignula dolaskom Aramisa Naglića. Igraju puno bolje, a i roster im je širi za tri igrača koji su donijeli određenu širinu i kvalitetu ekipi. Utakmica je rezultatski bitnija Zadru nego nama, međutim probat ćemo odigrati što bolje možemo i ostvariti pobjedu. Problem nam predstavljaju ozljede Slavice i Žorića. Nadam da ćemo ih uspijeti osposobiti za utakmicu,” izjavio je trener Mulaomerović.

“Ova utakmica sa Zadrom je potpuno drugačija utakmica u odnosu na onu u domaćem prvenstvu gdje im nije moglo igrati dosta igrača iz prve petorke. Dolaskom novog trenera momčad se dosta dignula, imaju dobre pojedince, Ramljak, Kovačević, koji je odličan šuter. Morat ćemo se dobro pripremiti i probat dobiti ovu utakmicu,” nadovezao se na trenerove riječi igrač Petar Marić.

Utakmicu 24.kola ABA lige, vječiti derbi iz Višnjika prenosit će Arena Sport 2 od 18:00 sati.


Komentari