Sudbonosni susret Cibone i Cedevite

FOTO: Facebook/ KK Cibona

Ne smiju se opustiti.

Nakon sjajne igre u gostima protiv Cedevite, Vukovi su izjednačili seriju i na domaćem terenu idu po pobjedu i vodstvo od 2-1. Treća utakmica igra se sutra, 25.svibnja u 20:15 sati u Draženovom domu.

U momčadi trenera Damira Mulaomerovića nema opuštanja: “Poslije velike pobjede vratili smo seriju u Draženov dom. Najgora stvar je opustiti se i misliti da će biti lagano. Ne smijemo se mentalno opustiti. Cedevita je jedna od naših najboljih momčadi i ove naše utakmice su bile na jednu loptu. Očekujem da će i ova utakmica biti visokog intenziteta. Oni će doći maksimalno napaljeni i agresivni kako bi uzeli bodove. Imali smo vremena za odmor i trening. Najvažnija će biti psihološka priprema i psihologija same utakmice,” rekao je trener Vukova te nastavio “Interes za utakmicu je veliki. Pozvao bih navijače da nas dođu podržati kao što su i u Domu sportova. To nam je svakako puno značilo. Spremni smo i ovo je naša šansa. U ovakvim utakmica se daje segment više i uvijek se pronađe unutarnje snage za onaj iskorak više.”

Na trenera se nadovezao Nebojša Joksimović koji je u drugoj utakmici zaustavio Boatrighta: “Kako se serija približava kraju ulog je sve veći, odgovornost je veća i manje je prostora za ispravak situacija koje su jako bitne. U drugoj utakmici napravili smo dobar posao, ali bilo je bitno da to ostavimo iza sebe te da se dobro pripremimo za treću. Recept za utakmicu je dobra energija, da kao ekipa rastemo i pokažemo najbolje u onom finišu.”

Ulaznice za gradski dvoboj možete kupiti već po cijeni od 10 kuna putem ulaznice.hr ili na blagajni KC Dražen Petrović na dan utakmice. Zbog velikog interesa blagajna će biti otvorena od 17:00 sati. Za one koji nisu u mogućnosti doći bodriti Vukove prijenos uživo moći će pratiti na HRT2 i TV Arena Sport.


Komentari