OPASNI BORCI VELIKOG SRCA: Humanitarna akciji za malu Lorenu

Youtube

Zavirili smo u svijet atraktivnih hrvatskih i regionalnih MMA boraca i kickboksača.

Snažni i puni sportske energije ovi hrabri borci svoje su veliko srce odlučili otvoriti za jednu malu ranjivu djevojčicu Lorenu Akrap koja boluje od zloćudne bolesti.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””] Ovi vrhunski sportaši u subotu, 8. listopada pokazat će svoje sportske vještine u zanimljivim borbama. Osmo izdanje Bilić-Erić Security Fight Night počinje u 20 sati u Športskoj dvorani Dubrava. Ulaz je besplatan, a posjetitelji će izravno moći donirati sredstva za teško oboljelu Lorenu.[/box]

Borbe posvećene Loreni

Malena Lorena već se mjesecima bori s opasnom bolesti, a zbog teške financijske situacije njezina obitelj ne može joj priuštiti adekvatno liječenje. Zato se tvrtka Bilić-Erić odlučila uključiti te posvetiti svoj tradicionalni Fight Night hrabroj Loreni. Posjetitelji će uživati u devet borbi, a atraktivna imena domaće i regionalne borilačke scene predvodi hrvatski borac s dublinskom adresom – Luka Jelčić. Luka je prvak Total Extreme Fighting promocije u lakoj kategoriji, a član je SBG-a, slavnog irskog kluba u kojem trenira s trenutno najpoznatijim svjetskim MMA borcem, Conorom McGregorom.

Poseban naboj u dvorani izazvat će dvoboj između domaćeg borca Josipa Perice i iskusnog Zorana Majkića, ujedno i glavna borba večeri. Svi borci uključili su se u spektakl kako bi vrhunskom predstavom pokazali hrabro srce za Lorenu i pokazali joj da u svojoj borbi nije sama.
Bilić-Erić Security Fight Night godinama je nezaobilazan događaj za zagrebačke ljubitelje borilačkih sportova. Upravo su se na prethodnim priredbama etablirali neki od najpoznatijih domaćih i regionalnih boraca. Humanitarni karakter ovogodišnjeg izdanja ovom sportskom događaju daje jedinstvenu dimenziju.

Pridružite se ovom humanitarno-borilačkom spektaklu i zajedno pokažimo veliko srce.


Komentari