Lijepa gesta Dinamovaca: Olmo i Knežević posjetili djecu u OŠ Brestje

foto: GNK Dinamo/Iva Čigrovskij

Modri klub od prošle sezone provodi projekt suradnje s osnovnim školama, a Dani Olmo i Bojan Knežević posjetili su uoči derbija djecu u OŠ Brestje. 

Za organizaciju prekrasnog dočeka pobrinuli su se ravnatelj škole g. Miše Kutleša i povjerenik Dinama za Sesvete g. Stjepan Kezerić, a ulazak igrača u dvoranu uz skandiranje djece zaista je teško opisati riječima.

“Drago mi je što ste nam došli u posjet jer je jasno da ovdje imate puno, a možda i najviše dinamovaca. Uvijek se veselimo našem Dinamu i hvala što ste nas ponovno posjetili”, rekao je g. Kutleša.

Knežević i Olmo uručili su ravnatelju škole 10 adidas nogometnih lopti kao poklon i znak zahvalnosti na podršci klubu i igračima, a nakon službenog dijela uslijedilo je kratko druženje i dijeljenje suvenira. Prvotimci modrog kluba odradili su nakon toga intervju s novinarskom ekipom škole.

“Puno nam znači ovakva podrška i ostali smo bez teksta kad smo ušli u dvoranu. Prekrasan je osjećaj i mi dobro znamo da u Sesvetama imamo stvarno jako puno navijača, da tu Dinamo neopisivo vole. Voljeli bismo da smo mogli ostati i duže, ali barem smo malo dolaskom uljepšali djeci dan. Kasnije smo bili na raspolaganju i školskim novinarima, a djevojčice i dječaci spremno su odradili zadatak koji su imali. Bilo nam je jako lijepo”, rekao je nakon druženja mladi Bojan Knežević.

Dinamovoj marketinškoj službi svakako treba čestitati jer obavljaju dobar posao s ciljem privlačenja djece i njihovih roditelja da dolaze na utakmice kluba, a uz to i pomažu škole s opremom.

foto: GNK Dinamo/Iva Cigrovskij
foto: GNK Dinamo/Iva Cigrovskij


Komentari