Futsal Dinamo odgodio učlanjivanje u Klub: razlog je za svaku pohvalu

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Svi koji se žele učlaniti u Futsal Dinamo moći će to učiniti malo kasnije od uobičajenog.

S obzirom da je sve navijače jako potresla smrt jednog od osnivača Futsal Dinama, Mate Čuljka, odlučeno je da se izmijeni dizajn članskih majica zbog čega je odgođen početak učlanjenja u Klub. Nove majice bit će potpuno drugačije od dosadašnjih, a bit će posvećene upravo prvom treneru Futsal Dinama Mati Čuljku.

U Futsal Dinamu se nadaju kako će ove godine nadmašiti prošlogodišnji broj od 1554 člana, i da će se približiti rekordu iz 2014. godine kada se učlanilo 1608 članova.

I dok je Futsal Dinamo odgodio učlanjivanje, ono je počelo u Klubu navijača Dinama Bad Blue Boys. Kako stoji u priopćenju KND BBB, sav prihod od prošlogodišnjeg članstva potrošen je u svrhu uređenja i otvaranja nove udruge i taj cilj je ostvaren.

“Članarinama za ovu godinu financirat će se uređenje boksačke dvorane i baš zato od svih aktivnih BBB (mlađih pogotovo!) očekuje se da se učlane i da svi zajedno radimo na novom cilju! Jako je bitno da završimo uređenje dvorane što prije (najkasnije do 6. mjeseca) pa požurite s učlanjenjem. Stalni napredak i jačanje grupe na svim poljima mora biti cilj za koji radimo svi, dajte sve od sebe za to i potaknite i druge na učlanjenje!”, piše još u priopćenju KND BBB.

Cijena članstva je 60 kuna, a učlaniti se može i u shopu (Ilica 37) i u udruzi (Kralja Držislava 8).

 


Komentari