SJAJAN DAN NAŠIH NOGOMETAŠA: Kramarić zabio ‘hat-trick’, Čop strpao golčinu, Srna tri puta asistirao (VIDEO)

Facebook/ Hoffenheim

Nedjelja 21. kolovoza bila je uspješan dan za hrvatske nogometaše. Kramarić je spakirao tri gola, Čop jedan, a Srna je tri puta asistirao.

Hrvatski reprezentativac, Andrej Kramarić, odigrao je maestralnu utakmicu za svoj Hoffenheim u šesnaestini finala Njemačkog kupa. Krama je zabio ‘hat-trick’ u uvjerljivoj 6:0 pobjedi na gostovanju kod Egestrof-Langredera.

Kramarić je tresao protivničku mrežu u 18., 32. i 80. minuti, dok je ostatak golova djelo Rudyja, Utha i Wagnera. Andrej je odradio cijeli susret i najavio odličnu sezonu u njemačkom prvoligašu.

Na listu strijelaca dospio je i još jedan reprezentativni napadač, Duje Čop koji je zabio u pobjedi svojeg novog kluba Sporting Gijona. U prvom kolu Primere, Gijon je ugostio Bilbao, a Čop je zabio vodeći gol u 50. minuti. Čop je na udarac iz kuta sjajno reagirao i iz voleja matirao vratara Athletica. Svega tri minute kasnije povisio je Rodriguez, kasnije je Blanco imao priliku realizirati jedanaesterac za goste, ali nije uspio. Počasni pogodak postigao je Viguera u finišu utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=zXxNi7Dxq7s

Odličnu utakmicu odigrao je i umirovljeni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Darijo Srna. Kapetan Shakhtara bio je trostruki asistent u petom kolu ukrajinske lige, a njegova momčad slavila je protiv Dnipra s uvjerljivih 4:0. Srna je uspješno dodao Ordetsu, Dentinhu i Ferreyri, dok je za posljednji pogodak asistirao Eduardo da Silva, a zabio je Marlos.


Komentari