Pojadao se na Fejsu: Andrija Mikulić neće biti HDZ -ov kandidat za gradonačelnika

Ime njihovog kandidata još uvijek nije poznato javnosti.

Sad je već jasno da HDZ neće “izroditi” ozbiljnu konkurenciju Milanu Bandiću na lokalnim izborima. Iako je pred nama manje od dva mjeseca do izbora, ime njihovog kandidata za gradonačelnika Grada Zagreba još uvijek nije poznato javnosti. Špekuliralo se sa različitim imenima, od Andrije Mikulića do Brune Esih, no odluka će biti donesena večeras, 15. ožujka, kako je potvrdio zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić.

Ipak, jedna stvar je sigurna – Andrija Mikulić neće biti njihov “adut” za Zagreb, kako je sam potvrdio “pojadavši” se na svojoj Facebook stranici.

“Zbog svih nagađanja koja su bila, imam vam potrebu reći da ja nisam kandidat za gradonačelnika. Nije lako donositi ovakve odluke, pogotovo ne nakon kontinuiranog petogodišnjeg rada.”, napisao je Mikulić.

Još uvijek je upitno za čije ime će se odlučiti vladajuća stranka te hoće li u konačnici, birači kazniti njihovo odugovlačenje sa službenim kandidatom za metropolu.

Zlobinci bi mogli da se u takvom pristupu prema lokalnim izborima krije prešutna potpora Milanu Bandiću kao kandidatu. Je li upravo to posrijedi, ostaje nam za vidjeti početkom svibnja.

>>>Novo istraživanje: Evo tko osvaja Zagreb na predstojećim izborima


Komentari