Zagreb Karate Fest: Šveđanka Hana Antunović ponijela naslov TOP TEN-a

U subotu, 18.11. 2017. najbolje karatistice svijeta osvojile su Zagreb! 

Petnaesti po redu Zagreb Karate Fest – TOP TEN održan je u Domu sportova pod geslom “Stop nasilju! Karate sportom protiv nasilja!“. Već tradicionalno okupio je sam vrh karate svijeta, 10 aktualnih seniorskih osvajačica medalja sa Svjetskog i Europskog prvenstva.

U jutarnjim satima održano je natjecanje za mlađe dobne skupine od cicibana do seniora, dok su u večernjim satima na TOP TENU, najjačem turniru za žene na svijetu, nastupile: Kaja Budič iz Slovenije, Farida Aliyeva iz Azerbaijana, Ivanna Zaytseva iz Rusije, Aleksandra Stubleva iz Bugarske, Hana Antunović iz Švedske, Lora Ziller iz Austrije, Jovana Preković iz Srbije, Meltem Hocaoglu iz Turske, te dvije hrvatske predstavnice Ana Lenard i Ana Marija Bujas Čelan.

Borbe su bile iznimno atraktivne, s puno poena te su natjecateljice pokazale sav svoj talent, rad i trud pred mnogobrojnim Zagrepčanima koji su popunili dvoranu 2 Doma sportova.
Šveđanka Hana Antunović ulazi u finale pobjedivši predstavnice Austrije i Hrvatske.

Do finalne borbe je stigla Hrvatica Ana Marija Bujas Čelan pobjedama protiv predstavnica Srbije, Bugarske i Rusije. U finalnoj borbi između Hane Antunović i Ana Marije Bujas Čelan, pobjedu je odnijela Švedska predstavnica rezultatom 3-2.

prof.dr.sc. Ljubo Jurcic_Ana Marija Bujas Celan_Hana Antunovic_Milan Bandić


Komentari