ŠOK ZA PPD ZAGREB: Stepančić najavio odlazak, a nećete vjerovati gdje!

Facebook

Luka Stepančić vjerojatno je odigrao svoju posljednju utakmicu za PPD Zagreb, a novu destinaciju pronašao je u Francuskoj.

Izgleda kako je ponajbolji igrač PPD Zagreba već odigrao svoju posljednju utakmicu za klub. Kako prenosi HRT, Luka Stepančić (25) najavio je u emisiji Sportski mikrofon kako je njegov put u Zagrebu pri kraju i da je sljedeća destinacija – Pariz.

“Trenutačno sam još uvijek igrač Zagreba i sve mi je vezano za Zagreb, ali ovo mi je zadnja sezona. Je li sljedeća adresa Pariz? – Jest“, kazao je u radijskoj emisiji Drugog programa HRT-a.

Sjajni desni vanjski potvrdio je kako će karijeru nastaviti u PSG-u, a kako zadobio tešku ozljedu u utakmici s Flensburgom i pokidao prednje križne ligamente slijedi mu operacija i dug oporavak koji bi mogao trajati sve do ljeta. Što bi značilo kako je svoju posljednju utakmicu za Zagreb, vjerojatno, već odigrao, a jedino se nada kako će ozdraviti do Olimpijskih igara u Riju.

U PSG-u igra još jedan Hrvat, a to je Igor Vori, no, teško je da će Parižani produžiti ugovor Voriju i sljedeće sezone s obzirom da se ove baš i nije naigrao.


Komentari