Gotovo tisuću Bad Blue Boysa vodili Futsal Dinamo do velike pobjede

Foto: Futsal Dinamo

Futsal Dinamo i dalje je na vrhu prvenstvene ljestvice! U dvorani 2 Doma Sportova Osijek Kelme je poražen s uvjerljivih 5-1! 

Čak 800-tinjak najvjernijih navijača BBB došli su pružiti podršku Futsal Dinamu u posljednjoj domaćoj utakmici polusezonu. Na krilima burnog navijanja Futsal Dinamo je upisao uvjerljivu pobjedu. U 9. minuti Dinamo je poveo, nakon što se lijepo snašao Kristian Čekol i udarcem „špicom“ doveo Plave u vodstvo, nastavivši svoju sjajnu formu. U 13. minuti upravo je Čekol asistirao Kristijanu Grbeši koji je 14. golom u sezoni udvostručio prednost. S tim rezultatom se otišlo i na odmor.

Drugi dio je počeo u sličnom odnosu snaga kao i prvi. Obje ekipe tražile su ritam kojim bi zagospodarili susretom, a ponajbolji pojedinci bili su golmani. Ipak, u 28. minuti Futsal Dinamo odigrava izvrsnu kontru, a nakon nekoliko odbijanaca, loptu u mrežu šalje Davor Kanjuh. Gosti su se tada morali otvoriti i zaigrali su igračem-golmanom, ali u 33. minuti to je kažnjeno. Veliki trud Matije Capara u obrani nagrađen je, presjekao je loptu i skrenuo je u mrežu gostiju za veliko vodstvo.

Par minuta kasnije, Capar je nespretno skrenuo jedan udarac u vlastitu mrežu te su gosti došli do prvog pogotka na susretu. Posljednji gol na susretu bio je ujedno i najljepši. Kanjuh je iskoristio prazna gostujuća vrata tako da je duboko iz svoje polovice isprve lobao sve suparničke igrače, postavivši konačni rezultat.

Futsal Dinamo ovime je ostao na čelu prvenstvene ljestvice, ima 5 bodova više i utakmicu više od prvih pratitelja Novog vremena i Split Tommyja. U zadnjem kolu prvog dijela prvenstva Modri gostuju sljedećeg vikenda u Makarskoj kod Novog Vremena.


Komentari