Arenom se ipak neće oriti ‘Despacito’: Otkazan koncerta Luisa Fonsija

FOTO: Facebook

Tužna vijest za ono malo obožavatelja koji su kupili kartu

Luis Fonsi, njegov ljetni hit Despacito i “svi ostali veliki hitovi” ipak neće počastiti Zagrepčane latino ritmovima u zagrebačkoj Areni. Naime, samo tri dana prije koncerta u sklopu Fonsijeve ‘Love+dance’ turneje, organizatori su na Facebook stranici Arena Zagreb – Luis Fonsi 26.11.2017 javili da je koncert otkazan:

Sa žaljenjem vas obavještavamo da je koncert Luisa Fonsija, koji je bio na rasporedu 26. studenoga u Areni Zagreb, otkazan. Zbog komplikacija vezanih za tehničku izvedbu, koja je posljedica izostanka bilo kakve komunikacije od menadžmenta Luisa Fonsija, ne možemo održati koncert u skladu sa standardima i produkcijom koju zahtjeva ovakav događaj te smo bili prisiljeni otkazati koncert.

Povrat novaca za kupljene ulaznice kupci mogu dobiti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupili već danas, a svi online kupci neka se jave na [email protected]. Svim kupcima ulaznica ispričavamo se zbog eventualnih neugodnosti prouzročenih ovim otkazivanjem. Davos Ideje d.o.“, stoji u obavijesti.

U Areni je trebala biti postavljena raskošna produkcija. Oprema je trebala doći u 10 kamiona, a spektakl je trebao sadržavati pirotehniku i light show. Fonsi je trebao nastupiti s ‘vojskom’ atraktivnih plesačica.

Cijena karte iznosila je čak 185 kuna, ali su rasprodani ‘fan pit’, parter i VIP loža. Međutim, za sam koncert prodano je samo 9220 ulaznica, a kapacitet Arene za koncerte je 24.000 ljudi, stoga je pitanje je li pravi razlog bio premali broj prodanih ulaznica kojim se nije mogao pokriti trošak koncerta.

Realno, koncert će napuniti osoba koja je kroz život izgradila zavidnu karijeru i skupila vjerne obožavatelje, a ne osoba koja je već godinama na sceni, a svjetsku slavu dobila je tek ljetnim hitom koji je tek ove godine “zapalio svijet” i uz reklamu “Despacito i ostale hitove”.


Komentari