OČEKIVANO DOBRI: Vukovi pobijedili KK Zagreb

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Čak ni viroza ih nije spriječila da otmu pobjedu Zagrebu.

Košarkaši Cibone upisali su u gradskom derbiju novu pobjedu protiv KK Zagreb. U utakmici 6. kola A1 lihe pobijedili su 20 poena prednosti, odnosno rezultatom 90:70.

U prvom polvremenu napetost se mogla rezati nožem, Zagreb je stalno bio za Ciboninim petama, a u jednom trenu su čak bili i u vodstvu. Njihova prednost ipak nije dugio trajala, a Vukovi su na odmor otišli s 10 poena više.

Vukovi su eksplozivno ušli u drugo poluvrijeme i s nekoliko krasnih poteza prednost su povećali. Do kraja posljednje četvrtine popeli su se na 20 poena razlike što Zagrebaši nikako nisu mogli stići.

Šakić je s 19 poena bio najistaknutiji u redovima Cibone, odmah iza njega slijedi Marić s 18 poena, a odličan je bio i kapetan Rozić koji se tek oteo virozi i odmah zabio 12 koševa. U Zagrebu je najbolji bio Božić, također s 19 koševa, osim njega tu su i Junaković i Batur s po 15 koševa.

“Idemo dalje nakon ove pobjede. Sutra Liga prvaka pa za vikend Karpoš Sokoli, a onda opet dalje šta nas čeka po rasporedu. Pohvalio bih sve dečke koji su odradili dobar dio posla. Bili smo dobri večeras i zasluženo pobijedli,” izjavio je nakon pobjede trener Damir Mulaomerović.


Komentari