(VIDEO) Pogledajte dvije velike prilike koje Mandžo nije zabio protiv Intera

U velikom derbiju 16. kola Serie A Juventus i Inter su u Torinu igrali bez golova, 0-0, pa je Inter i dalje vodeći i neporažen.  

Derbi su svih 90 minuta igrala trojica hrvatskih igrača – Marijo Mandžukić kod Juventusa, a Ivan Perišić i Marcelo Brozović kod Intera. Unatoč velikoj nadmoći, Juventus ipak nije uspio slaviti protiv Intera, koji se znalački branio veliki dio utakmice.

Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku Mandžukića koji je imao dvije izgledne prilike za gol. Prvo je već u 8. minuti iz blizine pucao, ali mu je udarac obranio vratar Intera Handanović. Lopta se nakon toga opet odbila do Mandže koji je prebacio glavom vratara, ali je Miranda očisto s gol linije loptu.

https://www.youtube.com/watch?v=AMrWCgMZ89E

Još bliže golu Mandžukić je bio u 45. minuti kada je ponovno na ubačaj Cuadrada dobro regairao, pucao glavom, ali se lopta odbila od gredu. Inter je najveću priliku imao u 83. minuti kada je udarac Brozovića prohujao pored vratnice.

https://www.youtube.com/watch?v=-fpu8re7x2M

Na ljestvici vodi Inter s 40 bodova, Juventus ima 38, koliko ima i Napoli, koji ima utakmicu manje i priliku da pobjedom doma protiv Fiorentine opet preuzme vodstvo.

Rezultati by SofaScore


Komentari