(VIDEO) Oduševili svijet: Rakitić i Buffon dugo se grlili nakon utakmice

Hrvatski nogometaš i talijanski vratar nakon utakmice Juventusa i Barcelone zagrlili su jedan drugoga. 

Juventus i Barcelona odigrali su utakmicu bez golova, a prijateljsko raspoloženje vladalo je i nakon utakmice. Naime, Rakitić i Buffon zagrlili su jedno drugog po završetku utakmice. Taj zagrljaj zapravo je pripreman par dana uoči utakmice, jer je, podsjećamo, Ivan Rakitić uoči utakmice poručio kako mu je žao što Buffon neće igrati na Svjetskom prvenstvu i da mu je došlo plakati kad je vidio uplakanu talijansku legendu.

“Ja Buffonu nemam što za objasniti vezano uz nogomet. Volio bih prepustiti njemu svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu. Sve što je dao nogometu je veliko. To zna svako dijete koje počinje s njim pri nabrajanju igrača. Kada sam vidio razgovor s njim nakon utakmice (sa Švedskom) poželio sam zaplakati s njim. Kao nogometašu mi je žao što se neće moći oprostiti od igranja na Svjetskom prvenstvu. Zadovoljstvo je igrati protiv njega”, poručio je Rakitić te je ubrzo dobio odgovor od Buffona:

“Dragi Ivane, kao vratar bih još i mogao igrati, no igrati za Hrvatsku na tvome mjestu možda i nije najbolja ideja, kažem to s najboljom namjerom. Šalu na stranu, tvoje riječi su mi bile veliki poklon. Hvala ti. Moj dres te čeka”.

Sve je kulminiralo toplim zagrljajem i međusobnim poštovanjem s time da su igrači razmijenili dresove kasnije u svlačionici.

 


Komentari