(VIDEO) Grčevita borba bivšeg hrvatskog reprezentativca: ‘San mi je nastaviti normalan život’

SCREENSHOT / NDR

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Klasnić, još se uvijek bori s bolešću bubrega zbog čega tri puta tjedno mora ići na dijalizu.

U njemačkim medijima pojavio se video koji prikazuje njegov boravak u bolnici, a njemačka televizija NDR posjetila je Klasnića uz bolnici i pripremila kratak film o njegovoj životnoj borbi.

“Sanjam nastaviti normalan život. Nisam mislio da ću možda kraće živjeti ili nešto slično, ali moram prihvatiti sudbinu takva kakva je i odlaziti na dijalizu. Nadam se da će doći sretan završetak, a to bi bila uspješna treća transplantacija i da ne moram više ići na dijalizu”, kazao je Ivan u dokumentarnom filmu.

Klasnić vodi još jednu ozbilju bitku, osim ove s bolešću. Naime, bori se i na pravnom polju protiv Werdera, odnosno, njihovim liječnicima koje tuži za sve tegobe koje je snosio posljednih deset godina.

“Nisam ekspert niti sam liječnik, ali vidio sam kako nešto nije u redu s njihovom terapijom. Oni su to također morali vidjeti i znati”, kazao je Ivan.

Klasnić je između ostaloga priznao kako su se u bolnici prilikom druge transplantacije otac i on prijavili pod lažnim imenom…

“Da to je istina. Bio sam Uwe Seeler. Mi nogometaši smo vam često praznovjerni pa tako nisam novu operaciju htio obaviti u Bremenu niti na isti dan u četvrtak kada mi je presađen majčin bubreg. Operaciju sam obavljao u Hannoveru u petak. Zahvalan sam roditeljima i teško mi je što su ostali bez bubrega zbog mene”, požalio se Klasnić.

Cijelu Ivanovu borbu pogledajte OVDJE.


Komentari