‘Tesla street game’ – Interaktivna igra zagonetki za sve zagrebačke pustolove

Facebook

Otvorenje jesenske radionice “Tesla street game” projekta In Public In Particular održati će se u utorak, 21. studenoga u 10.30 sati u Vijećnici fakulteta.

Tesla Streetgame interaktivna je društvena igra koja se odvija u stvarnosti, na ulicama grada. Mjesto radnje je Teslina ulica u Zagrebu, a svi zainteresirani igrači moći će igrati inovativnu i aktivnu igru u kojoj će tražiti rješenja zagonetki i zadataka u ulici. Igra se u timovima i dobra zabava je zagarantirana. Ulična igra u Teslinoj, uz to što je zabavna i napeta, kroz timski rad poboljšava komunikaciju, koncentraciju i vizualno razmišljanje, a sve pustolove po završetku igre čekaju nagrade.

Igra će se održati od 20. do 24. studenoga 2017. godine u Teslinoj ulici u gradu Zagrebu (sastajanje kod spomenika Nikoli Tesli).

Svatko tko je zainteresiran za igranje može se prijaviti putem stranice http://ipip-project.eu/teslagame/ do 20. studenoga.

Sve dodatne informacije nalaze se na web stranicama igre te je dostupan i e-mail kontakt putem adrese [email protected].

Tesla Streetgame je projekt nastao kao rezultat suradnje studenata Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, pod okriljem međunarodnog projekta In Public, In Particular, sufinanciranog od strane programa Kreativna Europa Europske Unije. Sve materijale vezane za igru, kao i koncept igre, osmislili su studenti Grafičkog fakulteta. U osmišljavanju materijala za igru sudjelovali su i hrvatski umjetnici Adriana Tanfara i Mario Miličić.


Komentari