Suvlasnik West Hama ‘popljuvao’ Slavena Bilića: Trebao sam ga se riješiti još na ljeto…

I TO MU JE HVALA ZA SVE: Vlasnik West Hama postavio Biliću nevjerojatne ciljeve za novu sezonu
Screenshot

David Sullivan, jedan od suvlasnika West Hama, nije birao lijepe riječi o našem Slavenu Biliću.

U intevjuu za Guardian Sullivan je kazao kako se trebao riješiti Bilića puno ranije, te je kritizirao neke Bilićeve odluke, pogotovo one o dovođenju igrača.

“Trebao sam ga se riješiti već na ljeto. Ali nakon toga je pobijedio Tottenham u posljednjoj domaćoj utakmici, a nakon toga i Burnley. Moja obitelj je bila tako tužna što to nisam učinio. Mislio sam da će popraviti stvari”, kazao je Sullivan, očito ne birajući lijepe riječi.

“Bilić je htio dovesti Fontea iz Southamptona i Snodgrassa iz Hulla. Moja djeca su me molila da to ne učinim. U neku ruku žalim, jer prvu godinu sam bio više uključen u transfere igrača, a druge dvije godine ne. Dopustili smo menadžeru da bira koje igrače želi dovesti”, dodao je Sullivan, navodeći i kako je Bilić dovodio prestare igrače poput Arnautovića Joe Harta, Javiera Hernandeza i Zabalete:

“Morat ćemo dovesti dva, tri pojačanja u siječnju. Ali sada to neće biti stari, već mladi igrači. Neće imati 32 godine”, zaključio je kritizirajući Bilićeve odluke ovaj Englez.

 

 


Komentari