Prosinečki progovorio o reizboru Šukera, Mamiću i nogometnoj kaljuži: ‘Treba popraviti puno stvari u našem nogometu’

Foto: Screenshot/N1

Robert Prosinečki dao je svoje mišljenje o posljednjim događajima u hrvatskom nogometu. 

Žuti je vrlo oprezno odgovarao na vruća pitanja novinarki N1 televizije, pa je tako otkrio i što misli o izboru Davora Šukera za novog/starog predsjednika HNS-a, kao i o situaciji u hrvatskom nogometu.

“Bilo je problema oko novih izbora. Davor je dobio izbore jednoglasno, koliko pratim”, kazao je u uvodu Prosinečki pa zatim na pitanje o tome kako gleda na veliki val nezadovoljstva stanjem u HR nogometu kazao:

“Morat će se uvesti neke promjene. Od infrastrukture nadalje. Radit će se na poboljšanju lige, to nam treba. Reprezentacija ima rezultate, ali fale nam stadioni, kampovi i moramo ulagati.”

O novoj istrazi DORH-a protiv Mamića za pronevjeru 2,6 milijuna eura i Mamićevom utjecaju Žuti je izjavio:

“Ne mogu puno pričati o tome jer ne znam je li Mamić čovjek iz sjene koji vodi hrvatski nogomet. Nogomet kod nas je najvažniji sport. Koliko god pričamo o kaljuži, volimo da nam reprezentacija ide na prvenstva. To su lijepi trenutci. Sigurno treba popraviti puno stvari u nogometu. Mislim da trebaju i HNS i svi vidjeti koji je izlaz iz toga.”

Inače, Prosinečki je ušao u uzak izbor za novog izbornika BiH. Točnije, na klupu će sjesti ili on ili Amar Osim. I dok su BiH javnost, mediji i navijači, stali na stranu Osima, čelnici tamošnjeg saveza žele Žutog na čelu reprezentacije. Tko će biti novi BiH izbornik znat će se 4. siječnja.

 


Komentari