OGROMNA POMAMA, UNATOČ VISOKIM CIJENAMA : Zbog Juventusa pao i server za kupovinu ulaznica

Dinamo se na službenim internetskim stranicama ispričao zbog pada servera za online-kupnju ulaznica, a nastala je i gužva na blagajnama.

Velik interes za utakmicu protiv Juventusa ne prestaje. Prvo je u jutarnjim satima pao server za kupovinu ulaznica, a zatim su zabilježeni i navijači koji u velikom broju dolaze osigurati svoje mjesto na ogledu Dinama i Juventusa.

Preko 10.000 ljudi već je kupilo ulaznicu i tako osiguralo mjesto na tribinama maksimirskog stadiona za veliki sportski događaj u Zagrebu, gostovanje Juventusa kod Dinama u drugom kolu skupine H Lige prvaka sljedeći utorak od 20:45 (Arena Sport 3).

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Najjeftinija karta je 200 kuna (Sjever). Za Istok  ćete platiti 250 kuna, a za tribinu Zapad dolje 300 kuna. [/box]
Photo:Anto Magzan/PIXSELL
Photo:Anto Magzan/PIXSELL

U prilog tomu ide i činjenica što je tijekom jutra zbog velike navale pao serverna stranici za kupovinu ulaznica preko interneta, ali i dugi redovi pred Dinamovim ticket-pointom

Ulaznice se Dinamova stadiona mogu kupiti od 10 do 21 sat do ponedjeljka, a u utorak do kraja prvog poluvremena (21:30). Otvoreno je devet blagajni kako bi se smanjilo vrijeme čekanja, izvještavaju iz Dinama za 24 sata.

 


Komentari