Navijači Benfice BAKLJAMA GAĐALI Atleticove i pogodili DVOGODIŠNJE DIJETE (VIDEO)

Screenshot Youtube

Bacali su i petarde te mokrili i pljuvali po donjoj tribini gdje su bili navijači Atletica.

Utakmica 2. kola Lige prvaka ostala je u sjeni divljanja Benficinih navijača. Benfica je uspjela na Calderonu pobijediti Atletico, no slavlje su pokvarili divljačkim ponašanjem navijači gostiju. Smješteni su bili, iz nekog glupog razloga, na slabo izoliranoj tribini iznad navijača Atletica. Već otprije poznati po neumjesnom ponašanju jučer su stvarno pretjerali.

Bakljada je počela nakon pobjedonosnog pogotka Jonasa. Zapalili su desetak baklji i potom ih počeli bacati, no, ne prema terenu gdje bi inače završile već na donju tribinu punu navijača Atletica. Kako ne bi došlo do zabune tribine Calderona nisu visoke i navijači su svakako mogli baklje baciti i na teren, ali odlučili su bacati ih na donju tribinu. Oko pet baklji završilo je na tribini domaćih, a jedna je pogodila dvogodišnje dijete koje na svu sreću nije ozljeđeno. Osim baklji koristili su i petarde pa je tako nekoliko navijača zadobilo i opekline, s gornje tribine se također pljuvalo i mokrilo po naviječima Atletica, prenosi goal.hr.

Veliki teret krivnje pada na organizatore i osiguranje koje nije dobro pretreslo navijače prilikom ulaska. Svakako velika sramota za Benficu.

https://www.youtube.com/watch?v=MEXjfJpquAw


Komentari