MEGAŠOKANTNA NAPOJNICA ZA TURBOFOLKERA: Pročitajte kako mu je Mateo Kovačić gurao novce u džep

Izvor: Instagram

“Napojnica je bio toliko slatka jer nitko u sali nije primjetio da mi daje novac. Samo je smotao onu ‘ljubičastu’ i stavio mi je u džep”, otkrio je.

Nije tajna kako su hrvatski nogometaši veliki zaljubljenici u turbofolk i folk glazbu. Darijo Srna već se znao hvaliti kako obožava Halida Bešlića, Rakitića smo vidjeli kako “vrti žarulje” na Milu Kitića, a čini se kako i Mateo Kovačić ima svog turbofolk idola, Bobana Rajovića, kojeg je počastio s ogromnom napojnicom.

Crnogorac, Rajović, inače je čest gost u Hrvatskoj kao i u cijeloj regiji, puni dvorane gdje stigne, a nedavno je otkrio u srpskom Informeru kako mu je baš hrvatski nogometaš koji igra u Real Madridu, Mateo Kovačić, dao najveću napojnicu u životu.

kovačić i boban rajović
kovačić i boban rajović

“Najslađu napojnicu sam zaradio kad sam pjevao Mateu Kovačiću, nogometašu Real Madrida. Dao mi je 18.500 eura. Kada bi bilo više takvih noći, tko zna bih li se ikad vratio u diskoteku. Napojnica je bio toliko slatka jer nitko u sali nije primjetio da mi daje novac. Samo je smotao onu ‘ljubičastu’ i stavio mi je u džep”, otkrio je Boban Rajović.

Spomenimo i kako je Boban Rajović nedavno napunio splitsku Spaladium Arenu, a vjerojatno će se tražiti i karta više za koncert u zagrebačkoj Areni gdje gostuje 20. svibnja. E, sada, kako Kovačićev Real igra finale 28. svibnja Mateo će vjerojatno propustiti koncert svoj glazbenog idola, osim ako lijepo ne zamoli Zidanea da ga pusti.


Komentari