MARKO PJACA ODLAZI IZ DINAMA: Portugalski klub poslao ponudu koja ‘izuva iz cipela’?

Facebook

Pjaca ima sjajnu sezonu za sobom, u 40 odigranih utakmica za Dinamo, zabio je 11 i to uglavnom vrlo važnih pogodaka, a asistirao je šest puta.

Gotovo je sigurno da Marko Pjaca na kraju sezone napušta Dinamo. Hrvatski reprezentativac trebao je zaigrati u Serie A, to jest i Interu ili Milanu, ali kako se čini Pjaca ipak neće nastaviti karijeru na Apeninskom poluotoku već na Pirinejskom poluotoku. Naime, kako pišu portugalski mediji Pjaca je već pred vratima Benfice koja za zalijepila za Dinamo još zimsu kada su vrbovali mladog stopera Branimira Kalaicu. Kasnije su još pokušavali i s Brekalom, ali nije im pošlo za rukom, pa su fokus očito usmjerili na Pjacu.

No, kako to baš Benfica pored svih silnih velikana koji su tražili usluge mladog krilnog igrača? Pa jednostavno je, poslali su ponudu koja ‘izuva iz cipela’. Naime, kako piše ekspert za transfere Gianluca Di Marzio, Benfica je poslala izuzetno bogatu ponudu. “Benfica je Dinamu poslala ponudu od 17 milijuna eura, teško je da će ju moći odbiti”, kazao je Di Marzio.

Pjaca ima sjajnu sezonu za sobom, u 40 odigranih utakmica za Dinamo, zabio je 11 i to uglavnom vrlo važnih pogodaka, a asistirao je šest puta. Pjaca je također od 2014. godine član reprezentacije za koju je odigrao šest utakmica.

>>> BREKALO ODLAZI IZ DINAMA: ‘Neću potpisati za Dinamo, odlazim u Bundesligu’


Komentari