Maksimirski spektakl: Vatrene će pratiti 26.000 navijača, ostalo je još jako malo karata

HNS

Maksimirske tribine već dugo nisu bile ovako popunjene.

Kupnja preostalih 1000 ulaznica za sjevernu tribinu neće biti moguća na blagajnama maksimirskog stadiona iz organizacijskih i sigurnosnih razloga, stoji na službenim stranicama HNS-a.

U petak Maksimir očekuje istinski spektakl – više od 26.000 navijača bodrit će Vatrene protiv Ukrajine u važnom kvalifikacijskom ogledu.

Prodaja ulaznica kod Cibone

Za susret je ostalo još tek oko 1.000 ulaznica za sjevernu tribinu koje će se prodavati isključivo na blagajnama Košarkaškog centra Dražen Petrović od 10 do 20 sati (odnosno do prodaje ulaznica). Kupnja ulaznica neće biti moguća na blagajnama maksimirskog stadiona iz organizacijskih i sigurnosnih razloga.

Preuzimanje ulaznica s interneta na Maksimiru

Gledatelji koji su ulaznice kupili putem interneta svoje će ulaznice moći preuzeti na blagajnama kod maksimirskog stadiona od 10 sati do početka utakmice.

Podsjećamo, cijene preostalih ulaznica su sljedeće:

Tribina Sjever-gore: 60 kuna
Tribina Sjever-dolje: 80 kuna

Stižu i Ukrajinci

Prema pisanjima pojedinih medija u Zagreb je iz Ukrajine krenulo čak 27 autobusa s navijačima. Pretpostavlja se kako će na maksimirskom jugu biti oko 1000 ukrajinskih navijača, prema nekima ta bi brojka mogla biti i duplo veća.

23.03.2017., Zagreb - Manji broj ukrajinskih navijaca vec je stigao u Zagreb pred kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP u Rusiji 2016 izmedju Hrvatske i Ukrajine. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Neki su navijači već pristigli u Zagreb, ali u miroljubivom tonu. Utakmica je na rasporedu u 20:45 stoga se dobro pripremite na gužve i velike sigurnosne mjere oko stadiona.

Upute za gledatelje s kupljenom ulaznicom možete pronaći OVDJE.

 

>>>Čudo na Maksimiru: Karte za tekmu su planule, još ih ima jako malo


Komentari