KALINIĆ PRED TRANSFEROM KARIJERE: Stiže kao zamjena za odbjeglu zvijezdu

Prošle sezone briljirao je u dresu Fiorentine, stoga je jasno odakle jak interes za njegovim uslugama.

Europom je odjeknula vijest kako Gonzalo Higuain prelazi u Juventus za 94 milijuna eura. Argentinac je već obavio liječnički pregled i samo još treba potpisati ugovor s talijanskim prvakom koji slaže momčad za novi Scudetto i za napad na Ligu prvaka. Kako je Napoli ostao bez igrača koji ih je praktički nosio posljednjih sezona, talijanski mediji već su navelike počeki špekulirati o njegovu nasljedniku.

Jedan od kandidata je i stasiti hrvatski napadač Nikola Kalinić koji je prošle sezone briljirao u dresu Fiorentine i dobar dio prvenstva držao korak s Higuainom po broju golova. Napoliju bi ovaj transfer bio prihvatljiv jer Fiorentina traži oko 20 milijuna eura za Kalinića, a kako je momčad s juga Italije svoju blagajnu napunila s dodatnih 94 milijuna eura, tih 20 milijuna je zapravo ‘kikiriki’.

Kalinića bi svakako bilo lijepo vidjeti u svjetloplavom dresu Napolija, ali nažalost nije jedini na njihovom popisu, još traže i Maura Icardija za kojeg su ponudili istu svotu i Gabbiadinija kao sredstvo razmijene. No, prema Tuttomercatu, Inter je to odbio. U igri je uz njega još i Caros Bacca, ali on pak pregovara i sa Slavenom Bilićem.


Komentari