Igrač Lokomotive: ‘U tunelu Poljuda su mi se tresle noge od straha’

Ne prestaju se vući repovi nakon utakmice Hajduka i Lokomotive (2-2) odigrane ovog vikenda na Poljudu. 

Svi mediji pisali su o sukoba Hajdukovog igrača Saida s Lokomotivinim Radonjićem koji je na kraju utakmice krao vrijeme i odugovlačio. No, Radonjić je u intervjuu za Sportske novosti otkrio nove detalje oko sukoba sa Saidom, ali i da je preživio ogroman strah kada je ušao u tunel koji vodi prema svlačionicama.

“Said mi je rekao jako ružne stvari, diralo se u moju obitelj, jako me uvrijedio. S jedne strane daje intervjue o Bogu, vjeri, obitelji, s druge strane vrijeđa moju obitelj i govori mi da sam kurvin sin. Ali, rekao to što je rekao, bio je ljutit, ja sam mu odgovorio. Krenuli smo prema tunelu, tu je opet došlo do bliskog susreta, on me pljunuo. Spremao sam se i ja njega pljunuti, ali na kraju nisam. Došao je Hajdukov igrač Tudor i stao između nas, on je dobro postupio, svaka mu čast”, kazao je Radonjić, a onda otkrio što ga je najviše prestrašilo.

“U tunelu, na prolazu prema svlačionici dočekao me jedan ljubazan redar i kad smo krenuli prema svlačionici, pokraj nas je bila i policija. Odnekud se pojavio jedan čovjek u odijelu, počeo vikati na mene i krenuo kao da će me napasti. Policajci su se odmaknuli, ostao je samo taj redar. Nisam znao u tom trenutku što se događa i što će se dogoditi, hoće li još netko doći, nije slutilo na dobro. Prošlo mi je kroz glavu i da sam u dresu Lokomotive, da sam profesionalni igrač i da si ne smijem dopustiti neki takav sukob. Srećom, taj redar ostao je pribran, zaštitio me, uveo u svlačionicu i spasio. Priznajem, tresle su mi se noge zbog straha, doista mi u tim trenucima nije bilo baš svejedno”, kazao je Dejan, dodavši da ne zna o kojoj osobi je riječ.

Ne vidi problem u budućnosti

Za kraj je napadač Lokomotive poručio da se ne boji novog dolaska na Poljud niti nekog novog sukoba sa Saidom.

“Ja nisam zlopamtilo, već dan kasnije to je za mene, praktički, prošlost. Više je to priča za medije, nego za mene. Nemam problema s tim da je netko ljutit, vruće glave, da izgovori i takve stvari. Bilo pa prošlo. Puno me više razbjesnilo ovo poslije, iznenadilo me zapravo. Ali, kažem, to je prošlost, naravno da ću opet igrati na Poljudu, uostalom, rekao sam što mislim o Hajduku. To je za mene veliki klub, nakon Lokomotive za koju igram i Dinama, ja navijam za Hajduk. Pa za Osijek i Rijeku. Da, i Rijeku, iako sam jednom izgovorio ono što sam izgovorio o Rijeci. Ispao sam glup, naučio svoju lekciju. Međutim, meni je normalno da navijam za naše klubove kad igraju u Europi, tako i za Rijeku sad u Europskoj ligi, za Hajduk također. Zato i nisam mislio da će se na Poljudu dogoditi takvo što. Vjerujte, stvarno nije bilo ugodno, ali ponosan sam što sam ostao dovoljno miran da ne reagiram kako sam mogao i kako bi mnogi drugi reagirali”, zaključio je Radonjić.


Komentari