I to smo dočekali: Zagrepčani ZET obasuli pohvalama

FOTO: Ivan Klindić

ZET se često nalazi na udaru kritika te zaboravljamo pohvaliti njihovu dobru stranu.

Svakog dana možemo pročitati poruke ljutitih građana usmjerene prema zagrebačkom prijevozu. ZET je na udaru kritika zbog kašnjenja iako to nekada ovisi o prometnom kolapsu u gradu. Na udaru kritika često se znaju naći vozači, kontrolori ali i autobusne linije i vozni redovi.

Ipak, napokon se događa ono što je Zagrebu dugo trebalo. Buđenje dobrog zagrebačkog duha koji se usmjerava na ono pozitivno u Zagrebu. U javnoj grupi Zakaj volim Zagreb, građani su obasipali ZET pohvalama zbog, kako navode, savršene organizacije prijevoza na blagdan Svih svetih.

Screenshot: Zakaj volim Zagreb
Screenshot: Zakaj volim Zagreb

Dok su mnogi imali slobodan dan za posjet grobljima, vozači ZET-a vrijedno su prevozili putnike do njihovih odredišta. Kako građani kažu, istaknuli su se odličnom organizacijom te mnogi tvrde da su iz godinu u godinu sve bolji.

Već je dugo u Zagrebu nedostajalo pohvala i pozitivnih primjera. Nakon svih negativnosti i srdžbe na račun ZET-a, lijepo je vidjeti da ima i onih pozitivnih priča, koje bi trebale biti dio naše svakodnevice.

Screenshot: Zakaj volim Zagreb
Screenshot: Zakaj volim Zagreb

Bez obzira na mnoge probleme s kojima se svakodnevno susrećemo, uvijek se može pronaći nešto lijepo i pozitivno. Ovo je jedan od onih primjera da u Zagrebu još uvijek živi onaj dobri zagrebački duh, spreman dati pohvalu i tražiti lijepu stranu zagrebačkih ulica.


Komentari