Gavranović se priključuje Dinamu, Eduardo zaobilazi Rujevicu, Pjaca neće u Schalke?

Facebook

U tijeku je zimski prijelazni rok u kojem i neki hrvatski nogometaši traže nove klubove.

Ono što se dugo pisalo, ali nije bilo službene potvrde, pokazalo se istinitim. Mario Gavranović potpisao je za Dinamo i pripremama kluba priključit će se već preksutr, kada se okuplja Dinamova momčad. Modri će prvo odraditi testiranja na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, a uz to će paralelno trenirati na Hitrec-Kacijanu, a zatim 7. siječnja kreću na prvu stanicu priprema u Rovinj.

Bivši Dinamovci, Eduardo da Silva i Marko Pjaca također mijenjanu klubove. Iako se posljednjih dana povezivao sa Schalkeom, Marko Pjaca mogao bi na posudbu u belgijski Anderlecht. Tako barem pišu belgijski novinari koji ističu da je Pjaca prvi na listi želja te da bi bio idealno pojačanje za tamošnjeg prvaka, i to u lovu na Club Brugge Ivana Leke koji nakon 21. odigranog kola Anderlechtu bježi ogromnih 13 bodova.

Pjaci je naravno u interesu da igra kako bi zaradio poziv izbornika Dalića i izborio nastup na SP u Rusiji, a belgijska liga čini se idealnom da se Pjaca istakne.

Bivši reprezentativac Eduardo da Silva trenutno boravi u Zagrebu. Iako je povezivan s Rijekom, turski mediji pišu kako je Dudu započeo pregovore oko prelaska u prvoligaša Yeni Malatyaspor. Riječ je o klubu koji je ove sezone izborio prvu ligu te drži 10. mjesto od 18 klubova. No, Dudu je sam izjavio kako bi rado zaigrao u nekom klubu koji je blizu Zagreba…

 

 

 

 


Komentari