Eduardo iznenadio izjavom o odnosima s Mamićem te Nikom Kovačem

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva iznenadio je hrvatsku javnost novom izjavom.

Eduardo, koji trenutno igra u brazilskom Atletico Paranaenseu, otkrio je kako još nije zaboravio potez Nike Kovača sa Svjetskog prvenstva održanog u Brazilu. Naime, u prvoj utakmici, baš protiv njegovog Brazila, Kovač je Eduarda držao na klupi cijelu utakmicu. To mu Dudu nije oprostio te od tad više ne razgovara s Kovačem.

“Ne, nismo razgovarali. Kovač me više ne zanima. Rekao sam već, može on biti super trener, najbolji na svijetu, ali ako nije čovjek, ako nema osjećaja za neke stvari, onda mu to trenersko znanje ništa ne znači, onda je “nula”! I nikad neću shvatiti zašto me nije želio uvesti u igru protiv Brazila, bilo je deset minuta do kraja, gubimo 1:3, napravljene su bile samo dvije izmjene, a treću uopće nije napravio. Svi su mediji rekli svoje o tome, cijela je nacija vidjela o čemu je riječ”, rekao je Eduardo za Sportske novosti.

Iako se sa Zdravkom Mamićem vukao po sudovima, zbog, po njegovom mišljenju lihvarskog ugovora, Dudu je otkrio u kakvim je sada odnosima s prvim čovjekom hrvatskog nogoemta:

“Korektnim. Nema više nikakvih ‘repova’, sve smo počistili i svatko je otišao na svoju stranu”, kazao je 34-godišnji napadač Atletico Paranaensea.


Komentari