BURAN NASTAVAK SEZONE: Boysi se vratili, Dinamo jedva dobio, Rijeka provocira preko Twittera! (VIDEO)

Facebook

Iako su napokon dobili toliko željenu podršku s tribina, Modri se baš nisu proslavili igrom, štoviše Pjesnici, inače posljednja momčad prvenstva, su ih svojski namučili.

Moramo priznati prvenstvo je krenulo u jednom pomalo neočekivanom tonu. Ne toliko na terenu već uglavnom izvan njega. Svi favoriti i konkurenti za naslov ostvarili su vrijedne pobjede. Rijeka je još u petak slavila protiv Lokomotive s 2:0, golovima Tomasova i Gavranovića, Hajduk je u subotu slavio s također 2:0, a zabili su Sušić i Nižić. Dinamo je svoju pobjedu, za razliku od konkurenata, ostvario puno teže.

Iako su napokon dobili toliko željenu podršku s tribina, Modri se baš nisu proslavili igrom, štoviše Pjesnici, inače posljednja momčad prvenstva, su ih svojski namučili. Modri na koncu jesu slavili pogotkom Hodžića iz jedanaesterca koji je prema mnogima bio dvojben. Zagreb je poveo nakon pola sata igre preko Medića, a Dinamo je do izjednačenja došao tek sredinom drugog dijela, a do pobjede nekoliko minuta kasnije.

Cijelu ovu situaciju s dvojbenim penalom komentirala je i NK Rijeka na svojem službenom Twitter profilu. Naime, oni su sarkastičnim komentarom, “Simpatičan penal”, uz hashtagove #samokažemo i #napadnaprvenstvo, lagano bocnuli Modre. Tweet je ubrzo uklonjen sa službene stranice, ali već se proširio društvenim mrežama. Dobra je to uvertira u ono što nam slijedi u idućem kolu u kojem Dinamo na Maksimiru dočekuje baš Rijeku, izravnog konkurenta za naslov.

Dinamo je trenutno prvi na ljestvici s dva boda više od Rijeke, a za vratom im diše Hajduk koji kasni samo četiri boda za Rijekom i šest za Dinamom.

Rezultati 22. kola Prve HNL

14.02. 17:00 NK Zagreb Din. Zagreb 1 : 2
14.02. 15:00 Int. Zaprešić RNK Split 1 : 1
13.02. 17:00 Hajduk Split Slaven Belupo 2 : 0
13.02. 15:00 Osijek Istra 1961 0 : 0
12.02. 18:00 Rijeka Lok. Zagreb 2 : 0

 


Komentari