Benković PRESELIO u juniore, Mamić još ne zna tko će na VRATA

Screenshot/YouTube

Uoči utakmice s Olympiacosom u Grčkoj, Mamić je odlučio Filipa Benkovića degradirati u mladu momčad, a još ne zna hoće li braniti Eduardo ili Ježina.

Pred Dinamom je odlučujuća utakmica Lige prvaka. Nakon poraza od Olympiacosa u prošlom kolu u Zagrebu, Modrima očajnički treba pobjeda ili u najmanju ruku bod protiv Grka jer ih u posljednje dvije utakmice čekaju Bayern i Arsenal koji si više ne mogu dozvoliti prosipanje bodova, a Modrima je ovo zadnji vlak za treće mjesto i zimu u Europi. Optimizma ne nedostaje, iako se Dinamo trenutno nalazi u najgoroj formi u proteklih nekoliko godina.

“Očekujem interesantnu utakmicu, volio bih da ponovimo dobru igru iz prve utakmice, ali naravno s drugačijim rezultatom. Znamo što Olympiakos može, koje su mu kvalitete, no vjerujem da usprkos ovim porazima možemo naći snage, discipline i organizacije da im pomrsimo račune i da nešto napravimo u Grčkoj”, kazao je Mamić i nastavio, “Nije ugodno biti u ovakvom nizu, mi smo ipak navikli pobjeđivati u serijama, a evo sada su došli ti porazi. No, naša je igra, osim protiv Splita, bila dobra, tako da momčad ima dovoljno samopouzdanja i svjesna je svoje kvalitete. Nadamo se kako ćemo sutra na vrućem terenu biti dobri, te se na kraju veseliti”, riječi Mamića prenosi goal.com.

Problem s vratarom je još uvijek aktualan, Ježina se nije još u potpunosti priviknuo na status prvog vratara, pa postoji opcija da opet zaigra nesretni Eduardo. Neće se mijenjati niti stil igre, a iz momčadi je ispao Filip Benković koji će afirmaciju tražiti u Dinamovim juniorima.

“Mi ne želimo mijenjati stil igre, igrat ćemo kao do sada, ali nešto će se pitati i suparnika. Vratar? Vidjet ćemo tko će braniti u Grčkoj“, rekao je trener Modirh.

Samouvjeren je bio i Antolić koji odbija živjeti u prošlosti. “Znamo što nas čeka, kakav suparnik i atmosfera, ali svi skupa se nadamo dobrom rezultatu. Da, teško su nam pali posljednji porazi, ali od prošlosti se u nogometu ne živi. Kako ne od pobjeda, tako ni od poraza. Razgovarali smo u svlačionici, sada smo svi koncetrirani samo na sljedeće utakmice. Naše ambicije nikada nisu remi, Olympiakos je veliki favorit, sve što izvučemo u Grčkoj bit će odlično”, optimistično će Antolić.

>>> GAZDA pustio uzde, DINAMO završio na trećem mjestu

>>> DRAMA U DINAMU: Klub gubi na svim poljima, kada će MAMIĆI konačno preuzeti odgovornost?

>>> Mamićevu divljaštvu NIKAD KRAJA, a najgore je što smo na to NAVIKLI

>>> HRVATI POSTAJU MANJINA: U Dinamu sve više nekvalitetnih stranaca, upitna budućnost reprezentacije!


Komentari