Andrej Kramarić otvorio dušu: ‘Patio sam i trpio zbog odluka Čačića’

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Napadač hrvatske reprezentacije i njemačkog Hoffenheima otkrio je u intervjuu kako mu je teško padalo što mu bivši izbornik Ante Čačić nije više vjerovao. 

Andrej Kramarić s 2 gola koja je zabio Ukrajini konačno je uhvatio svoj trenutak slave u reprezentaciji, mnogi su ga prozvali junakom koji nam je odškrinuo vrata Svjetskog prvenstva, a neki mediji su euforično poručili kako je Krama još davno trebao biti gurnut u sam vrh napada. Iako i u Hoffenheimu igra kao neka vrsta polušpice, Kramarić se, ruku na srce, nije snašao na toj poziciji u reprezentaciji.

Zbog toja je zanimljiv intervju koji je dao za Tportal, u kojem se osvrnuo na svoju igru u reprezentaciji, ali je i “očešao” bivšeg izbornika Antu Čačića, koji ga nije stavio u sam vrh napada.

“Ja sam s izbornikom Čačićem imao korektan odnos i među nama nije bilo nikakvih nesuglasica. Dapače, dok sam bio u Dinamu, on mi je prvi rekao da pravu priliku neću dobiti i praktički me usmjerio u Lokomotivu. Dakle puno je aspekata zbog kojih sam mu zahvalan”, rekao je pomalo dvosmisleno Kramarić.

Na upit novinara kako je dio javnosti smatrao da ga Čačić premalo koristi, što se vidjelo i sada protiv Ukrajine, Kramarić je manje okolišao:

Dobro, ali dio javnosti mislio je da vas Čačić premalo koristi, a vidjelo se to i sada.

“Prošle sezone, igrajući za Hoffenheim, bio sam po broju golova i asistencija najkorisniji igrač među reprezentativcima. Patio sam i trpio, ali nisam to htio javno iznositi. Kad si dio ekipe, onda prihvatiš sve što ti trener kaže. I tako je on birao igrače, a ja sam, kao i svaki od nas, želio što više igrati”, kazao je Kramarić.

 


Komentari