Najpoznatija njemačka techno ikona i DJ-ica premijerno u klubu Boogaloo

U zagrebački Boogaloo klub u sklopu Future Scope serijala premijerno dolazi Monika Kruse, trenutno najveća i napoznatija njemačka techno ikona, DJ-ica i producentica sa stažom dužim od 26 godina!

Future Scope serijal nastavlja se u petak, 21. travnja, u klubu Boogaloo Zagreb, kada premijerno dolazi njemačka techno ikona, vlasnica etikete Terminal M – Monika Kruse, prije koje će veliki (glavni) floor dobro ugrijati splitski DJ i producent Jock, kojeg podržavaju imena kao što su Carl Cox i Richie Hawtin, dok će za zatvaranje biti zadužen F-Scope rezident Shipe. Na malom flooru očekuju vas provjerene snage Senno i Matya.

Dodajmo kako je prvi autorski rad Monike Kruse izašao 1995. godine uz pomoć Richard Bartza poznatog i kao Acid Scout, od kada njena karijera ide nezaustavljivo prema vrhu. Njeni nastupi postali su traženi diljem starog kontinenta, a ona je iste godine pokrenula svoj Haustram Event, odnosno zabavu u gradskom tramvaju.

Krajem devedesetih pokrenula je svoju etiketu Terminal M, što je bila idealna platforma za njen ubijajući, energični i jaki techno. To ju je i dovelo do nastupa na Love Parade u Berlinu, kada je nastupila ispred milijun i pol ljudi. 2001. godine Monika je izdala svoj debitantski album ‘Panorama’ koji je producirala sa Patrickom Lindseyem. Vjerujemo da sam naziv njenog prvog albuma ima veze s njenim redovnim nastupima u poznatoj Berlinskoj Panorami / Berghainu.

Ova neumorna umjetnica riječima i još više djelom nastavlja iskazivati svoju ljubav prema klupskoj kulturi i zvuku, a zadnjih je par godina aktivnija nego ikad. Izdala je par zajedničkih EP-a sa svojim miljenicima Pig&Dan, na kojima se mogu naći neke od njenih dosad najboljih traka, a nastupala je i na svim ključnim podijima: Space Ibiza, Amnesia, Timewarp, Melt, Ultra Miami, Sonus, Awakenings i brojnim drugim atraktivnim lokacijama.

Ne propustite premijerni nastup ikone svjetske elektronske scene Monike Kruse u klubu Boogaloo jer vas svojom selekcijom zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Ulaznice su dostupne po povlaštenoj pretprodajnoj cijeni od 80 kuna na blagajni kluba Boogaloo te u sustavima Eventim i Entrio i to na prodajnim mjestima, ali i online!

Više informacija potražite na službenoj Future Scope FB stranici kao i u FB eventu!


Komentari