MEDVJEDI SE VRAĆAJU NA LED: Otputovali do Finske po novu pobjedu

Od tri gostovanja u Finskoj, medvjedi su dva puta pobijedili.

Od posljednje utakmice u Ledenoj dvorani prošla su četiri dana, a Medvjedi se već vraćaju na led i to onaj gostujući na kojem su odnijeli pobjede sa zadnje dvije utakmice. Kraći niz gostovanja kod divizijskih protivnika započet će sutra u Hartwall areni u Helsinkiju gdje će im domaćin biti Jokerit koji je prije tri tjedna gostovao u Zagrebu.

„Pred nama su tri važne utakmice jer znače priliku da dođemo do bodova na gostovanjima. Igrat ćemo s tri dobre momčadi, a prvi nam je Jokerit, možda najjača od sve tri. Imaju jako dobar tim i moramo biti koncentrirani da odigramo što bolje, nadamo se i uzmemo bodove i to prenesemo na iduće utakmice“, komentirao je pred polazak kapetan Medvjeda, Mike Glumac.

Medveščak je tri puta dosad gostovao u Finskoj i dva puta pobijedio. Recept za četvrto gostovanje na njihovom ledu i poboljšanje ukupnog skora koji je na strani Jokerita, dao je kapetan Glumac:

„Moramo ograničiti njihove prilike, kolektivno dobro odigrati obranu i izbjegavati isključenja jer je njihov tim za igru s igračem više opasan“, i dodao:

„U posljednjoj utakmici smo imali manje isključenja i to je on što želimo u svakoj. Koliko god da nam je tim za igru s igračem manje dobar, bolje je ne davati drugim momčadima te prilike.“

Jokerit ima osmi tim za igru s igračem više lige (20.9%), dok Medveščak ima treći najbolji tim za igru s igračem manje lige (86.1%), stoji na službenoj stanici Medvjeda.


Komentari