Košarkaši Cibone ugostit će momčad Škrljeva

foto: KK Cibona

Košarkaši Cibone u 13.kolu HT Premijer lige ugostit će u Draženovom domu momčad Škrljeva. Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 18.siječnja u 18 sati.

Cibonin trener Ante Nazor očekuje maksimalno ozbiljan pristup svoje momčadi i povratak na pobjedničke staze.

” Protivnik kojeg izuzetno respektiram. Imaju jednak broj pobjeda u hrvatskoj ligi kao i mi. Moramo imati jedan ozbiljan pristup ukoliko se želimo vratiti na pobjedničke staze”, kazao je Ante Nazor uoči utakmice i nastavio o ekipi Škrljeva:

” Istkaknuo bih iskusnu osovinu Škrljeva, tu prije svega mislim na vanjskim pozicijama Štemberger, a na unutrašnjim Perković. Izuzetno cijenim Konjevića koji je njihov najbolji strijelac te Bobana koji je izuzetan šuter i Ušića vrlo radnog igrača. Momčad koja ima jednu veliku rotaciju.”

“Mi moramo biti agresivni, iskontrolirati skok i nametnuti agresivni ritam u oba smjera. To je jedina formula za ovu utakmicu. Trebamo iskoristiti utakmicu, ne samo da bismo pobijedili nego i unaprijedili svoju igru. To je izuzetno bitno za naše samopouzdanje koje je u ovom trenutku poljuljao poraz protv MZT-a”,  zaključio je trener Vukova.

Ulaznice za utakmicu možete kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane koja se otvara 2 sata prije susreta.


Komentari