Zagrepčanke ostale šokirane u Beogradu: ‘To još nikad nismo doživjele’

Košarkašice Medveščaka gostovale su kod Partizana u regionalnoj ligi, a na utakmicu je došlo čak 3 tisuće “Grobara”. 

Razlog nije bio taj što navijači Partizana toliko vole žensku košarku ili što su im u goste došle Zagrepčanke, već činjenica da se baš taj dan poklopilo da Grobari slave 72. rođendan JSD Partizan pa su odlučili u velikom broju pohoditi utakmicu.

Naše košarkašice ostale su ugodno iznenađene navijanjem koje nije prestajalo od prve do zadnje minute pa čak ni u poluvremenu. S obzirom da na ženskoj košarci se rijetko kad skupi više od 200-tinjak gledatelja, igrati pred 3 tisuće navijača bio je vrhunski doživljaj za naše košarkašice, a dopalo im se i što je sve proteklo u sportskom navijanju, bez uvreda.

“Na samom početku Regionalne lige naše su košarkašice doživjele poraz od ekipe Partizana. Međutim, ekipa se vratila u Zagreb puna dojmova. Kao što se najavljivalo, napravljen je sportski “štimung”, ali nitko nije očekivao toliko navijača na tribinama. Na službenim stranicama Partizana piše da je bilo oko 3000 navijača, a to ne da nismo nikada vidjeli na jednoj ženskoj utakmici, a još manje doživjeli. Možda na nekoj reprezentativnoj utakmici, što čisto sumnjam, ali to je ipak košarka za sebe! Toliko korektna atmosfera, navijači su cijelu utakmicu bodrili svoj klub, nisu stali niti na poluvremenu, ali izgleda da je takva atmosfera odgovarala i našim igračicama”, piše na stranicama Medveščaka.

Naše košarkašice na kraju su poražene 65-61, ali eto, utakmicu će pamtiti cijeli život.

 


Komentari