Sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh i Festival maslina na Zagrebačkom velesajmu

FOTO: Ivan Klindić

Sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh održat će se od sutra 21. veljače do 25. veljače, a Festival maslina od 23. do 25. veljače na Zagrebačkom velesajmu.

Od 21. do 25. veljače 2018. godine održava se HOTEL&GASTROTEH, jubilarni 10. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko ugostiteljske opreme.

Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki iz HoReCa sektora, na sajmu HOTEL&GASTROTEH svoje sudjelovanje potvrdili su i brojni inozemni izlagači.

Ovaj sajam izuzetna je prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora.

Brojna publika koja posjećuje HOTEL&GASTROTEH ne čini ga samo poslovnim sajmom nego i događajem namijenjenim širokoj publici.

Izložbeni dio sajmova kao i svake godine prati bogat prateći program.

Posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti:

  • Hrvatski eno gastronomski turistički aduti: edukativne prezentacije i radionice te slasne degustacije za posjetitelje
  • Prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba
  • CRO TOP 10 – natjecanje najboljih hrvatski kuhara; na već tradicionalnom kulinarskom natjecanju CRO TOP 10 stvarat će mala kulinarska remek djela od namirnica s kojima će se upoznati neposredno prije natjecanja.
  • Svakodnevno će se na izložbenom prostoru pripremati i degustirati jela iz svih hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, kolači, pršut, sir, med, voće, kava i ostale delicije)

U istom terminu održava se i Zagrebački sajam nautike.

Sajam Nautike privukao je više od 300 izlagača iz 23 zemlje, u šest paviljona bit će izloženo više od 200 plovila.

Jednokratna ulaznica je 30,00 kuna, a ulaznica za učenike, studente i umirovljenike 20,00 kuna. Stalna ulaznica kroz trajanje cijelog Sajma je 80,00 kuna.Radno vrijeme sajma od srijede do subota od 10 do 19 sati, a u nedjelju od 10 do 18 sati.

Spoj ovih komplementarnih sajmova doprinosi višoj razini poslovnosti na zadovoljstvo svih sudionika s područja nautike, gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme te pridonose profiliranju ovog sajma kao središnjeg regionalnog poslovnog sajma za HoReCa sektor.


Komentari