KOŠARKAŠKI KLASIK: Cibona će odmjeriti snage s Partizanom

Facebook

 

U 16.kolu ABA lige Cibosi dočekuju vječitog rivala KK Partizan. Pred Vukovima je veliki izazov. Nakon odlaska centra Ante Žižića u Darušafaku i teškog poraza protiv Mornara pred Cibosima je ni malo lak zadatak. Partizan je trenutno drugi na ljestvici regionalne lige odmah iza neporažene Crvene Zvezde dok su Vukovi na 5. mjestu.

Nebojša Joksimović svjestan je o kakvom se protivniku radi:

“Svjesni smo kakva je ekipa Partizan s obzirom da pokazuju odlične igre do sada i s razlogom su na drugoj poziciji. Imaju u napadu veliku širinu, većinu utakmica postižu preko 85 poena što je dovoljan razlog da obratimo pažnju na obranu te ih svedemo na što manji broj poena.”

Trener Damir Mulaomerović nadovezao se na Joksimovića:

“Dolazi nam Partizan, uvijek je to bio derbi i utakmica velikog naboja. Radi se o ekipi koja ima širinu i kvalitet. U prvoj utakmici s njima presudio je Hatcher, on je bio ta prevaga i to isto očekujem u sutrašnjoj utakmici. Moramo zaustaviti njega, Ratkovicu, Andrića, igrače koji rade dosta posla, Vukovića, visoke igrače koji bi nam mogli raditi problem u ovoj situaciji kada nema više Žižića. Trebamo što prije zaboraviti utakmicu u Baru i ovo što se događalo u klubu, odigrati najbolje što možemo te probati pobjediti Partizan. Neće biti lako. Pohvalio bih svoje momke koji bez obzira na ovo što se događalo su bili na visini zadatka. Nadam se da se više neće ponoviti igra kao protiv Mornara i da ćemo već sutra izaći na teren kao pravi ratnici.”

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Utakmica se igra u Draženovom domu, u petak, 30.prosinca, u 19 sati. Ulaznice se mogu kupiti putem interneta preko našeg partnera ulaznice.hr ili na blagajni KC Dražen Petrović. Blagajne će biti otvorene na dan utakmice od 16 sati.[/box]

Ispratimo zajedno staru godinu s vječitim košarkaškim derbijem!


Komentari