GOSTOVANJE HRVATSKIH PRVAKA: Pred PPD Zagrebom je dvoboj sa Slovencima

Facebook

PPD Zagreb gostuje kod Gorenje Velenja.

Hrvatski rukometni prvaci, klub Prvo plinarsko društvo Zagreb u 12. kolu SEHA Gazprom lige susrest će se u utorak s Gorenje Velenjem.

Dvoboj hrvatskog prvaka i slovenskog viceprvaka na rasporedu je u 18.00 sati u sportskoj dvorani Rdeča dvorana u Velenju. Ovi protivnici već su se susreli u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu, a tada su pobjedu odnijeli Zagrepčani. 

Dan uoči sraza prvaka, utakmicu su nakon treninga u Kutiji šibica najvili trener Silvio Ivandija i rukometaš Josip Ereš. 

“Očekuje nas jedan dosta nezgodan protivnik, koji baš poput Celja brzinom dobiva utakmice, velikom količinom trke i konstantnim izvođenjem brzog centra. Mi smo malo hendikepirani na toj utakmice jer umjesto ozlijeđenog Luke Šebetića kojemu je na zadnjem dvoboju stradao skočni zglob, u sastav ulazi Leon Šušnja”, rekao je Ivandija i poručio kako vjeruje da će dečki na ovaj izazov odgovoriti na najbolji mogući način.

Unatoč ozljedama atmosfera u svlačionici je i dalje dobra.

“U Velenje idemo po pobjedu, premda s dozom opreza i svjesni kako će do biti potpuno drugačija utakmice od one u Podsusedu kada smo dosta lagano pobijedili. Oni su jedna kvalitetna ekipa koja igra još 50 posto bolje kada su pred svojom publikom tako da nas definitivno čeka težak posao sutra”, kazao je rukometaš PPD Zagreba Josip Ereš.

Utakmica protiv Loewen ostavila je svoj trag na dečkima, ali imali su vremena za odmor i nakon današnja dva treninga trebali bi biti spremni za pobjedu u Velenju.


Komentari