(FOTO) Tko bi ih mogao odbiti? Zagrebački ragbijaši oduševili građane prekrasnom gestom

Jurica Galoic/PIXSELL

Tko bi ovo očekivao od takvih “grubijana”.

Ragbijaši Ragbi kluba Zagreb povodom Međunarodnog dana zagrljaja organizirali su akciju dijeljenja besplatnih zagrljaja svim prolaznicima. Akciju u centru Zagreba nazvali su “Zagrljaj gradu Lavljeg srca”.

Ragbijaši su grlili prolaznike od 10.00 do 13.30 sati na tri lokacije, Trgu bana Jelačića, Cvjetnom trgu i Zrinjevcu.

Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

“Ragbi kao društveni i obiteljski sport osim zdravog tijela i duha gradi i karakter, te sustavno promovira timski rad, zajedništvo, prijateljstvo, integritet kao i poštovanje prema suigračima i suparniku te se ovom akcijom želi sugrađanima uljepšati dan i prenijeti, barem malo, pozitivne energije. Nakon najdepresivnijeg dana u godini 15.01.2018. Blue Monday (Plavi ponedjeljak) čini se da svima treba zagrljaj”, stoji u objavi na Facebook profilu kluba.

Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Kažu da postoje različiti oblici zagrljaja, a da su najpoznatiji: Medvjeđi zagrljaj, Zagrljaj slovo A, Zagrljaj Želim te na veliki način, Zagrljaj s tapkanjem po leđima, Jednoruki zagrljaj, Bezprsi zagrljaj, Obrazni zagrljaj, Kućanski zagrljaj, Zagrljaj Pogodi tko je, Čeoni zagrljaj, Zagrljaj Oko srca, Postranični zagrljaj, Zagrljaj Vrh glave.

Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Uz navedene zagrljaje na listu dodajemo i Ragbi zagrljaj”, napisali su ragbijači na svoj Facebook profilu te pozvali sve Zagrepčane da se pridruže toj plemenitoj akciji, kako bi grljenjem zagrlili i svoj voljeni grad, jer “ljepotu Zagreba čine sretni i nasmiješeni ljudi”.

Svoj priopćenje zaključili su riječima: “Malim zagrljajem pokažimo veliko srce!”


Komentari