(FOTO) Evo što je zajedničko Rozgi, Hauseru i Titanicu

Hrvatski glazbenici pokazali su manje sebičnosti nego što je to slučaj s filmskim likovima.

Sjećate li se scene u filmu Titanic, zbog kojeg ste prolili tolike suze, kada nesretni brod potone, a romantični junak Jack pomogne Rose da legne na drvena vrata koja su plutala pored njih, sve kako bi ona bila na sigurnom i možda se spasila? Naravno, kao što smo vidjeli u filmu, vrata su bila dovoljno velika da na njih stane i Jack, no čini se da je on bio i ostao kavalir, bilo da je riječ o životu ili smrti. Dami poput Rose u tom apokaliptičnom trenutku nije ni palo na pamet da ga pozove k sebi.

jack-rose-raft-600x290

Paralelu smo povezali s poznatim hrvatskim glazbenicima koji su, uživajući na moru, pokazali manje sebičnosti.

Naša popularna pjevačica Jelena Rozga sa svojim zaručnikom, violončelistom Stjepanom Hauserom iz svjetski poznatog 2Cellos, uživa u Raklju gdje provode ono malo slobodnog vremena koje imaju za sebe. Rozga je njihov “ocean ljubavi” podijelila sa svojim obožavateljima i pratiteljima na Instagramu.

Ocean of love ❤️#summer #love #sea #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Na fotografiji, kao što vidimo, njih dvoje uživaju na rozom “luftiću” na koji stanu oboje. Da, Stjepan nije trebao plivati u vodi kako bi Jelena mogla nesmetano uživati u suncu, već su oboje našli mjesta i tako se zajedno prepustili ljepoti mora i sunčevih zraka. Tako je barem iz Jelenine perspektive, no vjerujemo i iz Stjepanove, iako je on na svom Instagram profilu objavio fotografiju sebe i psa na istom luftiću. 

Summer ❤️?#summer #dog #beach #despacito A post shared by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on


Komentari