BORILAČKI SPEKTAKL U ZAGREBU: Još deset dana do sudara eksplozivnog Hrvata i mlađahnog Slovaka

Ivica Trušček/ press

Dolazi i showman Bob Sapp.

Još je 10 dana ostalo do MFC spektakla u Zagrebu, a najiščekivanija borba je ona između Mateja “DoKoske” Truhana u dvoboju velter kategorije do 77 kg protiv Ronalda Paradeisera.

Matej Truhan/ press
Matej Truhan/ press

U subotu, 21. siječnja u zagrebačkoj dvorani Kutija Šibica održat će se borilački spektakl “Munja Fighting Championship – MFC“ na kojem će nastupiti borci sa područja Hrvatske, ali i regionalne borilačke scene.

MFC je potvrdio sve borce, a u glavnoj borbi večeri nastupiti će ponajbolji regionalni borac lake kategorije Matej Truhan u borilačkoj areni poznatiji pod nadimkom „DoKoske“, uz koji je osvojio brojne nagrade i trofeje.

Filip Gačeša/ press
Filip Gačeša/ press

Ovaj 30-godišnjak rodom iz Krapinskih Toplica svoju sportsku karijeru započeo je trenirajući nogomet, da bi ga prije desetak godina splet okolnosti odveo u svijet borilačkih vještina. Uz svakodnevne treninge u zagrebačkoj podružnici American Top Team-a, koji slovi za najveći MMA tim na svijetu, njegova je želja borba na najvećoj pozornici UFC-a.

S druge strane MFC spektakla u Zagrebu naći će se Ronald Paradeiser, 19-godišnjak iz Slovačke koji usprkos mladosti već slovi za žestokog protivnika. Član borilačke akademije Octagon iskustvo je stekao u lakoj kategoriji, u kojoj do sada u srazu s protivnicima broji tri pobjede i dva poraza. Dok iskusni promatrači tvrde da njegovo vrijeme tek dolazi, mladi MMA borac marljivo brusi talent u ringu.

Matija Blažević/ press
Matija Blažević/ press

Munja Fighting Championship – MFC u jednoj će večeri imati 10 borbi vrhunskih hrvatskih i regionalnih MMA boraca prema strogim MMA pravilima. Uz MMA borbe ovaj borilački spektakl pratit će i dodatan zanimljiv borilački sadržaj poput borbi u viteškim kostimima. Domaćin večeri i poseban gost MFC borilačkog spektakla bit će borilačka legenda i showman Bob Sapp.

Ivan Erslan/ press
Ivan Erslan/ press

Imena boraca koji će se u siječnju susresti u zagrebačkoj Kutiji šibica:

Stanislav Krofak VS. MFC borac – 77kg
Andrej Jurinec VS. Danijel Aranđelović – 77kg
Pleurat Smajli VS. Blažo Dardov – 77kg
Tigo Giljević VS. Ace Arsov – 93kg
Rok Krušić VS. Pepo Velkov – 66kg
Matija Blažičević VS. Filip Božinovski – 70kg
Luka Čurković VS. Nikola Arsov – 77kg
Filip Gačeša VS. MFC borac – 84kg
Ivan Erslan VS. Muhamed Mahmić – 93kg
Zoran Dođ VS. Mirza Sendić – 77kg
Dejan Stefanovski VS. Sinša Damjanović – 84kg
Ivica Trušček VS. Borche Talevski – 77kg

BORBA VEČERI:

Matej Truhan VS. Ronald Paradeiser – 77kg

Borbe 21. siječnja u dvorani Kutija šibica počinju u 20 sati, a dio ulaznica za ovaj spektakl po cijeni od 100 kuna u prodaji su na www.entrio.hr . Ostatak ulaznica bit će pušten u prodaju na dan eventa od 18 sati na samom ulazu.

>>> MFC SPEKTAKL JE PRED VRATIMA: Ovi borci će odmjeriti snage


Komentari