BIT ĆE NAPETO: Cibona se za prolazak u drugi krug bori sa Strasbourgom

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Za ovog protivnika se Vukovi moraju dobro pripremiti.

Liga prvaka došla je do svog 13. kola u kojem će se Cibosi za prolazak u drugi krug boriti s momčadi SIG Strasbourga. Francuski košarkaši trenutno su treći na ljestvici s istim brojem bodova ko i Juventus Utena.

Na put će vukovi krenuti u punom sastavu , a trener Mulaomerović najavio je da nema predaje bez obzira na to s koliko jakom momčadi se susreću.

“Čeka nas teška utakmica protiv SIG Strasbourga koji je u ovom trenutku apsolutni favorit. Sa svim poteškoćama i problemima koje smo doživjeli u zadnja dva dana i bez treninga, idemo na utakmicu. Nadam se da neće biti još problema na ovom putovanju i da nećemo kasniti kao s putovanja u Skopju. Dosta smo umorni, međutim probat ćemo odigrati najbolju utakmicu, dati šansu svim igračima i raspodijeliti minute. Pobjeda bi nas sigurno vodila u drugi krug. Strasbourg je favorit, na svom terenu igraju dosta dobro, ali to ne znači da mi idemo tamo s bijelom zastavom.”

Igrač Petar Marić nadovezao se na trenera: “Utakmica sa Strasbourgom nam je vrlo bitna za prolazak dalje. Bez obzira na stanje u kakvom se nalazimo i na ovo dugo putovanje iz Skopja koje nas je zadesilo, trebamo se što bolje spremiti i otrenirati što stignemo. Probat ćemo ih pobijediti i s time osigurati prolazak u daljnji dio natjecanja.”


Komentari