Bandić prije svih otpisao Dinamo, unaprijed sastavio čestitku za Rijeku i pošteno se ‘izblamirao’

Igor Kralj/PIXSELL

Rijeka je u nedjelju slavila povijesnu pobjedu, ali čini se da je Bandić prvi znao da naslov ide njima.

Nedjeljne večeri u hrvatskim gradovima bile su prilično napete, Rijeka se borila za naslov prvaka, a Milan Bandić za ostanak na zagrebačkom tronu. Ipak, čini se, Bandić je prije svih znao da će Rijeka biti ovjenčana lovorikama.

Naime, čak četiri dana prije on je sastavio čestitku, ali u njoj mu se potkrao gaf koji mu zaista nije trebao. Rijeci je čestitao pobjedu nad krivim klubom. Umjesto na rezultatu 4:0 protiv Cibalije, on im je čestitao na pobjedi nad Slaven Belupom s rezultatom 2:0.

Osim toga, kao gradonačelnik Zagreba, možda je ipak trebao pričekati kraj utakmice i nadati se da Dinamo još uvijek ima šanse. Prenosimo njegovu čestitku u cijelosti.

“Svim nogometašima HNK Rijeka, upravi na čelu s Damirom Miškovićem, stručnom stožeru na čelu s trenerom Matjažem Kekom i svim navijačima Rijeke, u ime grada Zagreba i svoje, kao gradonačelnik grada Zagreba i kao predsjednik GNK Dinamo upućujem najiskrenije čestitke na uvjerljivoj pobjedi nad Slaven Belupom i velikom, povijesnom uspjehu vašega kluba, koji je u cijeloj sezoni suvereno krojio put do osvajanja prvenstva Hrvatske – po prvi puta u svojoj povijesti.

Znam da Rijeka slavi i slavi s pravom, jer iza uspjeha veliki je rad, veliki trud, onaj nogometni organizacijski, i sjajno zajedništvo kluba i navijača Rijeke.
Pred vama je jedna važna europska sezona u kojoj ćete braniti boje Hrvatske, Želim vam puno sreće i uspjeha i na europskoj sceni.

Sretno!

Gradonačelnik grada Zagreba
Milan Bandić”, piše Index.

>>> PRVAK: Rijeka se nije igrala sa živcima, protiv Cibalije sve rješila brzinom svijetlosti


Komentari