BAD BLUE BOYSI NA NOGAMA: ‘Dođite na Kvatrić, pokažimo što mislimo o sistemu koji nas guši!’

.Photo: Borna Filic/PIXSELL

Korteo svih generacija Boysa.

U subotu, 3. prosinca, Dinamo će zaigrati protiv Rijeke na Maksimiru. Povodom utakmice Bad blue boysi organiziraju korteo “svih generacija” kojim će pokazati svoje mišljenje o Upravi Dinama i Zdravku Mamiću.

U subotu u 13.00 kreće korteo s Kvatrića prema sjevernoj tribini maksimirskog stadiona. Častan klub za koji se borimo konačan je cilj borbe koju vodi složna navijačka vojska, a nema boljeg načina da se sloga i zajedništvo pokažu od kortea svih generacija Bad Blue Boysa.

Korteo je i način da naša grupa pokaže što misli o sistemu koji je godinama guši, gradu koji ju je učinio “strancem” i klubu na čijem stadionu smo već dugo gost kojem se nitko ne raduje. Svaki čovjek u povorci mora s tim ciljem doći na Kvatrić, svaki korak prema Sjeveru i svaka pjesma u korteu bit će bunt sjeverne tribine spremne za nove pobjede.“, napisali su Bad blue boysi na svojim službenim stranicama.

Podsjetimo, nakon dugogodišnjeg bojkota zbog kojeg nisu odlazili na utakmice, navijači zagrebačkog Dinama 27. rujna opet su se vratili na svoj “Sjever” i s tribine nastavili borbu protiv kriminala u Hrvatskom nogometnom savezu.

>>>OVAJ PRIZOR DUGO NISMO VIDJELI: Maksimir je gotovo rasprodan, Boysi se vraćaju na tribine

>>>DOČEKALI SMO: BBB najavili povratak, opet će odjeknuti huk sa sjeverne tribine!

>>>NJIHOVIM VENAMA TEČE PLAVA KRV: Želja navijača je opet stajati na maksimirskom sjeveru (VIDEO)


Komentari