ANTE ĆORIĆ IZBAČEN IZ MOMČADI: Ljubimac publike neće zaigrati protiv Juventusa

Facebook

“Kupio sam ulaznicu za utakmicu i sad sam pročitao da Ante Ćorić neće igrati i naravno neću ići”.

Jutro uoči susreta s torinskim divom, iz Maksimira stižu šokantne vijesti, Ante Ćorić nije ni pozvan u ekipu.

Sam igrač, inače ljubimac navijača, potvrdio je da poziv nije dobio u emotivnoj objavi na svom profilu. Sve što je napisao ukazuje na to da je mladi ofenzivni veznjak izbačen iz momčadi.

“U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jest nogomet – njemu sam posvetio svaki djelić svoga života to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud dio su svakodnevice koja me čini sretnim. Znam da kao javna osoba i profesionalac sam možda i uzor mnogim dečkima koji također sanjaju da jednog dana postanu nogometaši, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put”, započeo je Ćorić.

Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir – trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! Dečkima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja ću pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo“, rekao je i u kometarima pokupio same poruke podrške.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Na presici se oglasio i Željko Sopić…

“Ćorić, Fiolić i Antolić se sami stavljaju i izbacuju iz početnog sastava. Ne stavljam ih ja u momčad, niti novinari, već samo zeleni teren. Protiv Lokomotive sam ga zamijenio jer nije ispunjavao ono što sam tražio od njega.”

Iako bi mu Ćorićevo neigranje zamjerili u svakom slučaju čini se da je situacija još gora zato što je kapetansku traku dodijelio Machadu koji je vlastite navijače “počastio” srednjim prstom.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Neki su toliko ljuti zbog ove odluke da će rađe baciti kartu nego gledati utakmicu bez Ćorića, a nisu je malo platili…

Facebook
Facebook

>>> AKO PO NIČEM, PAMTIT ĆE GA PO OVOM: Kapetansku traku dao igraču koji je publiku počastio srednjakom


Komentari