4. Tjedan dizajna ove godine nudi brojne atraktivne sadržaje

U pripremi je 4. Tjedan dizajna Zagreb koji će se ove godine održati od 9. do 14. svibnja uz Državu partner Austriju.

Tjedan dizajna ove će godine slaviti najbolje od hrvatskog i svjetskog dizajna te ponuditi brojne atraktivne sadržaje svim zaljubljenicima u dizajn.

Prijavite se i budite dio Tjedna dizajna

Ako želite biti dio ovog jedinstvenog događanja, priključite se kao #tdzg Partner lokacija, prijavite se za izlaganje u sklopu #tdzg Expa, #tdzg Marketa ili #tdzg Izložbe namještaja. U par klikova ispunite prijavnice koje se nalaze na službenoj mrežnoj stranici www.tjedandizajna.com, zaključno s ponedjeljkom, 6. ožujka.

Ne propustite biti dio 4. Tjedna dizajna Zagreb – najvećeg događanja posvećenog dizajnu u Hrvatskoj te izložiti svoje proizvode u sklopu #tdzg Dizajn parka u koji ćemo smjestiti #tdzg Expo, #tdzg Market i #tdzg Izložbu fakulteta i škola, a koji će se posebno za ovu prigodu izgraditi uz Laubu te tako biti dio središnje lokacije Tjedna dizajna Zagreb“, najavljuju organizatori, Tina Marković i Daniel Tomičić te pozivaju: „Ako želite biti #tdzg Partner lokacija, pripremili smo za vas niz pogodnosti, poput sudjelovanja u Noći dizajna 2017. Pripremamo i velik broj noviteta u izlagačkom te sadržajnom smislu, od kojih je vrlo atraktivan #tdzg Food Design jer će okupiti vodeće svjetske stručnjake u toj mladoj, interdisciplinarnoj grani dizajna“.

Najavu sadržaja 4. Tjedna dizajna Zagreb – izložbi, predavanja, konferencija, modnih revija i drugih sadržaja, potražite na www.tjedandizajna.com.


Komentari