KAKVA TO NEMAN LUTA ZAGREBAČKIM ŠUMAMA? Građani naišli na divovski otisak stopala (FOTO)

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Misija pronađi i fotkaj zagrebačkog “Sasquatcha” iliti “Bigfoota”, odnosno, “Yetija”, kako ga god želite nazvati, može početi!

Već neko vrijeme Zagreb nije pogodio niti jedan malo jači misterij, odnosno, još od onda kada se tehničkom premijeru Tihomiru Oreškoviću na pola dana izgubio svaki trag. Od tog misterioznog “nestanka” premijera prošlo je već neko vrijeme, no, čini sada se čini kako će Zagrepčani dobiti novu zanimaciju i to u obliku pronalaska misterioznog bića koje luta okolnim zagrebačkim šumama.

Misija pronađi i fotkaj (‘selfie’ po mogućnosti) zagrebačkog “Sasquatcha” iliti “Bigfoota”, odnosno, “Yetija”, kako ga god želite nazvati, može početi! Ne vjerujete da tako nešto postoji? Možda vas ove slike na trenutak razuvjere. Naime, u Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb” osvanule su fotografije divovskih otisaka stopala. Jedan je Zagrepčanin, u subotu 2. srpnja, šetajući Vrapčanskom šumom, naišao, kako tvrdi, na goleme otisake stopala, a fotografije je podijelio na društvenoj mreži.

FOTO: ZAKAJ VOLIM ZAGREB/Mladen Hruškovec
FOTO: FACEBOOK/ZAKAJ VOLIM ZAGREB/Mladen Hruškovec

Kao što možete vidjeti, iz ove prespektive, otisak je enormne veličine, a svima je odmah palo napamet kako je se jamačno radi o kakvoj nemani, gorostasu, odnosno, “Sasquatchu”. Je li zapravo riječ o misterioznom divu? Vjerojatno nije, netko se ili dobro našalio ili je jednostavno fotografiranje pod određenim kutem odradilo svoj posao. No, svi koji imaju imalo bujnu maštu, odnosno, svi koji još vole začiniti svoje živote pokojim misterijem ili fantazijom, a nadamo se kako takvih uz sve nemile događaje još uvijek ima, u ovome bi mogli pronaći zanimljivost.

Eto, ako ništa, ovo je odlična prilika za malo izaći iz kuće, prošetati okolnim zagrebačkim šumama koje krase naš divan grad i pokušati okinuti koji “selfie” s misterioznim bićem. Naravno, ako ga uspijete pronaći…

>>> Jezivi ‘SLENDER MAN’ luta po šumama u okolici ZAGREBA?


Komentari