(VIDEO) Željko Krušlin u novom spotu predstavio svoju lijepu kćer Editu

FOTO: Press

Pogledajte kako izgleda suradnja oca i njegove mezimice.

Brojni ljubitelji živopisnog glazbenog opusa, ni ovoga puta nisu ostali razočarani, kada je u pitanju Željko Krušlin i njegov Latino. Radijskim eterom uspješno je zaplovila nova skladba ‘Čuvaj me’.

Ono što je još posebno kod ove glazbene priče, krije se u video spotu, koji je snimljen pod redateljskom palicom Tonija Renauda. Naime, glavnu žensku ulogu odigrala je prelijepa Željkova kćer Edita, koja je ujedno i pokazala pravo plesno umijeće. Plesom se profesionalno bavi već osam godina pod budnim okom stručne trenerice Tihane Strmečki, koja se školovala u plesnim školama New Yorka, Londona, Los Angelesa, Barcelone i Berlina.

Prvi puta sam glumila u spotu, pa je naravno bila prisutna i trema. Istodobno, ekipa na snimanju je bila super I jako su mi olakšali posao. Tata i ja snimali smo dosta odvojenih scena, a meni je olakotna okolnost bio i Paško Vukasović koji je prepun iskustva.

Ples mi nije nepoznanica, dapače, plešem već dugi niz godina, različite stilove i kroz različite klubove. Trenutačno treniram u klubu JazzElle i baš se spremamo za nastup na zadarskom festivalu“, otkrila je Edita koja je zaslužna i za koreografiju u spotu.

Sam Željko, priznao nam je kako nije skrivao uzbuđenje oko nove pjesme i spota, za koju je siguran kako će biti dostojna nasljednica prethodnih uspješnica.

‘Po mišljenju mnogih prijatelja, kolega, ali i glazbenih stručnjaka, nova pjesma ‘Čuvaj me’ u rangu je skladbe “Divno je biti nekome nešto”, za neke čak i bolja. Mišljenje publike itekako mi je važno.’, rekao je Željko.

Najveći regionalni latino majstor i ovoga puta stavio je svoj autorski pečat na novu skladbu, za koju potpisuje glazbu i tekst, a koja je nastala na jednom posebnom mjestu.

Ovu pjesmu jako volim, te sam je sa velikim guštom i napisao. Ista je nastala prije godinu dana na Baćinskim jezerima, kod Ploča, u rodnom kraju moje supruge. Zanimljvo je kako ovo nije prva pjesma koja je nastala tamo, pa mogu zaključiti kako taj kraj vrlo inspirativno djeluje na mene“.


Komentari